ideal seks süresi

rapidbull
kendim için tek seans 30 45 dk arası ama bir dişinin doyuma ulaşması için minumum 20 dakika erkeğin boşalmaması gerekir 5 10 dakikada tatmin oldum diyen ya kendini yada hayatındaki kişiyi çok sevdiği için moralinin bozulmamasını istiyor olabilir

küçük penisli olmak

peki karicigim
kime göre küçük, neye göre küçük diye yaklaşılması gereken problem. gören de kainat güzeliyle çıkıyoruz sanacak. erkeklerin %50'si ortalamanın atında bir penis uzunluğuna sahip. diğer %50 de ortalamanın üstünde. dileyen tek tek sayıp bakabilir.

öpüşmek

okuryazar
Halka açık bir yerde kaçamak bir öpücük ile sadece ikinizin olduğu izole bir ortamda öpüşmenin tadı arasında dağlar kadar fark vardır. İlki unutulmazdır.

öpüşmek

banadalazm
Kadın ve erkek için güzel bir eylem. Bilimsel olarakta stresi aldığı, adrenalin salgılayarak kan dolaşımını hızlandırdığı tespit edilmiş. Ayriyetten öpüşürken 30 adet yüzünüzdeki kasın çalıştığı ve bundan dolayı yüzunuzde olan sarkiklara doğal olarak giderdiği bile oluyormuş. Birbirinizin bağışıklık sistemini guclendiriyor ve daha birçok olumlu etkisi oluyor vücudunuzda.

Yani sevgiliniz varsa yaninizda, hemen yapışın dudaklarına. Bir on dakika falanda bırakmayın. Sonra durumu açıklarsanız

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol