incel

peki karicigim
fakir ve çirkin erkeklerin niçin en ucuz kadıköy ve caddebostan yosmalarını bile yatağa atamadıklarının sebeplerini açıklamak için uydurdukları sallamasyon hastalık.

incel kelimesi ilk defa dilara isimli, önlisans mezunu bağcılar kezosu tarafından, köpeğe bile tecavüz eden iç anadolu bakliyat genetiklilerinin niçin hala kendisine çıkma teklif etmediğini sorgularken kullanılmıştır. dilara daha sonra, 22 yaşında lezbiyen olduğuna karar vermiş, arkadaş kontenjanından kadınlara yürümeye başlamıştır.

tipik incel 170 boylarındaki, tek kapılı scirocco kullanıcısı, hayatında bir gün bile çalışmamış, götsüz muhalefet seçmeni ve fukaralıktan kete kemiren kokuşmuş bölücü seçmendir. ironik olarak kadınlar söz konusu olduğunda şeriatçılardan bile daha muhafazakar, en ateşli komünistten bile daha homoseksüel olurlar. sözlük içinde mgtow, red pill, çok akıllı bir insanın inançlı olma ihtimali gibi başlıklarda fazlaca entry yazdıkları görülebilir. bunlar iki çeşittir. birincisi kadınları bağ bahçede çalıştırıp, beşik kertmesi ve berdel yoluyla amcaları ve dedeleri gibi garantili sekse ulaşabileceklerini sanırken ikincisi ve 2 puan daha fazla iq'ya sahip olanı, daha özgür bırakılarak ve bir erkeğe ihtiyaçları olmadıkları masalına inandırılarak 25 tane patron, ceo, üst düzey müdür, silahlı kuvvetler mensubuyla seviştikten sonra kendilerine de yüz verebileceğini, prostat masajı yaptırmak ve popolarını şaplaklatmak pahasına savunur, yaşlanan ve ya da hunharca kullanılıp atılanlardan geriye kalan en yıkıklarını seçerek bir miktar nemalanmaya çalışırlar.

internetin yaygınlaşmasıyla birlikte gündelik hayatta, muhasebe ve ik departmanları dışında hiç tıraşlanmış kadın bacağı görme ihtimali olmayan fabrika işçileri ve mühendisler bile meme çatalı hatta cinsel organ görmeye başlamış, onlara ciddi ciddi ulaşabileceklerine inanmıştırlar. özellikle tinder, c2.me gibi sanal pezevenklik uygulamalarıyla daha önce üzerinden hiç müdür geçmemiş, ebubekir sıddık bebeklerle popo deliğinden kokain çekmeli sigara, uyuşturucu ve alkol partilerine katılmamış, bebek tenli, melek yüzlü, el değmemiş gelinlerine kavuşabileceklerini düşünürler. tabi 9864 sağa yatırma, 6 milyon özel mesaj, 32 bin nick altı entrysi, 16 bin belki sevişirim favorisinden sonra acı gerçeği fark etmeleri fazla zaman almaz. halbuki algoritma çok basit:
yakışıklı mısın?
evet-> kendi ırkının kadınlarıyla ya da aşırı yakışıklıysan beyaz kadınlarla tek gecelik ilişki.
paran var mı?
çok -> kadınların uzun süreli düşündükleri, bunda bir cevher var dedikleri erkek.
yok -> bir üstteki soruya geri dön.
ne kadar paran var?
çok-> son 20 yılını bekaret bozmakla harcamış, beyaz saçlı, ama hep 20 yaşındaki kızlarla takılan, ikinci ya da üçüncü karısı olmaktan gocunmayacağınız, evli olduğunu bildiğiniz ama metresi olmaktan gücenmeyeceğiniz "ne istediğini bilen" erkek.
çok değil ->
önceki soruya geri dön.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol