cinsel sözlük okuyan dişinin asıl amacı

malina
Erkeklerden en sansürsüz haliyle cinselliğe sekse kadına net bakışını öğrenir. Erkeklerde diğer erkeklerden ( kadın nicki profili kullanan) o erkeğin (kadınların) konuya nasıl bakabilecegini hakkındaki yorumlarını gerçek gibi dinlemesini hatta inanmasini sağlar. Gerçek kadınlar çok olsaydı, onlarda no name de olsa mutlaka sansur olurdu ama; en azından az Sansürlü gerçeğe yakın bilgi edinirdik hadi uni li arkadaşlar kız arkadaslarinizi kankilerinizi gönderin. Şenlensin buralar.

libido tavan türkülerimiz

feromontutkunu
Kubat
Ben bugun yarin bagina girdim
Ay benim canim bir hosum bugun

Ben bugun yarin bagina girdim
Ay benim canim bir hosum bugun

Tomurcuk gullerede ellerim surgun
Bayginim cabim topladim bugun

Kara gozunde cok sey okudum
Ozanim bugun sairim bugun

Bunca omrumu bosa gecirdim
sorma be canim pismanim bugun

Asigim sevda colunden gectim
Keremim bugun ferhatim bugun

Kendimden gectigimde askina dustum
Dokunma canim hastayim bugun

Kara gozunde cok sey okudum
Ozanim bugun sairim bugun

Bunca omrumu bosa gecirdim
sorma be canim pismanim bugun

birine sarılmak

big92
bunlar hep oksitosin, benzer eylem olarak el ele tutuşmayı da sayabiliriz. kendisi yine yüksek oksitosin salgılatır. bu hormon güven duygusunun pekişmesini sağlarken bağlanmaya da vesile olur. yapılan bir teste göre, bir odada içerisinde birbirlerine temas etmeden belirli bir mesafede duran insan grubuna korku dolu sahneler izletildiğinde oldukça korktukları gözlemleniyor. başka bir gruba ise el ele tutuşmaları söylenerek bu sahneler izletildiğinde rahatladıkları ve daha az korktukları saptanıyor. bir arada ve yakın mesafede durma dürtüsü evrimsel teoriyle açıklandığında sürü psikolojisinden gelmekte ve sürtünmenin, temasın olası dış tehlikelere karşı güvende hissettirmesiyle açıklanmaktadır. Erkek arkadaşım bunu bir şekil öğrenmiş ve bana akıllı bıdık tandansıyla gelerek "benimle uyumanı istiyorum çünkü o zaman bana bağlanırsın" sözünü etmiştir. buradan kendisine almanya'da mutluluklar diliyorum.

eyt

ronin
Emeklilikte yasa takılanlar demek. 99 yilindan once sgk girisi yapılmış insanlardan su an yaslarini doldurmayi bekleyenler var cogu 50 yas uzerinde..Haliyle is bulamiyorlar onun icin emekli olmayi bekliyorlar.emeklilikte 3 kriter var calisma yili,prim odeme gun sayisi ve yas.bu ikisini doldurmus olanlar bekliyor emekliligi..Birçok insan 40'lı yaslarda emekli oldu,sonra kademe kademe yükseltildi. neredeyse 20 yil fazla calisacak insanlar, bundan 10 yil once emekli olanlara gore.

cinselsözlüğün gelişmesi üzerine fikirler

gods apostle
Zamanında reçeteyi vermiştim, tek bir harfine dokunmadan tekrar kopyalıyorum. Kurtuluş burada;

sarışın mavi gözlü ukraynalı mülteci kadınlara sponsor olup, türkçe kursuna gönderip sonra da 5 yıl sözleşmeli yazar yapılması.

şartlar da şu şekilde olmalı:

* ilgili başlıklara nude atması.
*haftada bir date'e çıkması.
*threesome'a yatkın olması
* boşa düşen erkek yazara best'ini ayarlaması.
*günde en az bir defa erkek yazarlardan en az biriyle dm'den sexting yapması.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol