pronebone

jesuschrst
eğilimli kemik anlamına gelen yabancı kelimedir kendileri. kadının kendisini güçlü erkeğine bıraktığını ve o güçlü erkeğinin kendisini çatır çatır s.keceğini bildiği için kadın/kadınlar kendilerini güvende hisseder. her ne kadar itiraz edilse de esasında amı si..tirenin göt olduğunun en büyük kanıtıdır bu pozisyon.

türkiye'de kadın olmanın zorlukları

erostica
Türkiye de erkek olmayı dahi dolaylı ve doğrudan etkilemesi su götürmez bir gerçektir ki toplumsal cinsiyet başlığı altında terennüm edilebilecek olguları da tetiklemektedir.
Kanda taşınan ağır metallerin koyu kıvamı eşliğinde bütün bir vücut-varlık anlayışını belirleyen ataerkillik, maalesef, flörtözlük, eş seçimi ve seksüel ilişkileri erkeği dahi baskılar biçimde ele alır. Penise dolan kirli kan bu sebeple erekte olanın kimyasıyla sınırlanmıştır.
Kadınlar, zaten bu sınırlılıkların daima bir fazlası olarak sınırdışı kalmıştır ki işte, sözgelimi bu platformun konu başlığından tutun da yorumlar ve üye sayılarına dek her bir kılcal damara inen gerçekleri kaçınılmaz olarak gözümüze sokmuş ve yetinmiştir.
Kadın olmayı, kadın gibi hissetmeyi bir günlüğüne deneyimlemek ister misiniz deseler,
1) Bilmediğimden soruyorum, öncelikle bu, teknik olarak mümkün mü?
2) Türkiye de mi? derim.

kadınların çocuk yapma arzusu

dodisi gelene dildo
Çünkü DNA'mıza ''her şey genler için'' kodu kodlanmıştır. Genetik çeşitliliğimizi sağlamak için genelde kendimize benzemeyen fiziksel özellikteki kişileri beğeniriz ve onlarla evlenip çocuk sahibi oluruz. Böylece eşeyli üremenin mayoz bölünme evresinde gerçekleşen ''krossing over'' sayesinde dünyaya genetik çeşitlilik sağlandı ve insan neslinin daha sağlıklı bir biçimde nesiller boyu ayakta kalması sağlanmış oldu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol