evlendikten sonra kadınların götü göbeği salması

kirlikedi
Bi de üç çocuk anneleri var görenlerin bekar sandığı ;)
Ama genel olarak öyle bir izlenim var evet. Sanırım kadınlar artık evlendim beni beğenen beğendi alan aldı kafasında oldukları için.
Sanıyorlar ki o yanlarında ki kocaları onları hep olduğu gibi kabul edip olduğu gibi sevecek. Hayır efendim yok öyle bir şey. Erkekler zaten hep pilav yemekten usanan tipler bi de o pilav lapa olursa ne olur siz düşünün artık.
Tüm bunları geçtim kadınlar kendilerine olan saygıdan yediklerine içtiklerine bakımına dikkat etmeliler gerisi teferruat.

çirkin bir kadınla sevişmek

citizen of world
karışık bir mevzu. açıkçası ilk ergenlik yıllarında erkeklerin birçoğu cinselliği ve özellikle de kendini cinsellikte keşfedebilmek adına -o dönemde aşk ile sürdürdüğü bir ilişkisi yoksa- bulduğu hiçbir fırsatı kaçırmaz.
Aslolan şu bence: güzel olmayan bir kadına sex uğruna güzelmiş gibi iltifat yağdırmamak & sex yaptığı kadın hakkında çirkin diye sağda solda konuşmamak...
O hatun da kör değil yani, aynaya baktığında kendisi de ne olduğunu pek ala görebiliyor zaten... Aranızda bir dostluk oluşmuş, bir insan olarak onun da cinsel ihtiyaçları var ve bunu sizinle yaşamanın uygun olacağını düşünmüş falan. Adamsanız bu tür kadınları kendinize aşık edip acı çektirmeden dostça işinizi görürsünüz. Eyyorlamam bu kadar...

bacak

modighthjarta
erkekte de kadında da uzun, hafif kaslı ve zarif olanı makbul olan kalçaların temelini oluşturan organdır. güzel bir bacak hem erkeği hem kadını sekse götürür.

iki yıldır buradayım ama

maybachman
Hala şu sözlüğün neden plajda festival havasına bürünemediğini anlayamıyorum. Kadın ve erkeğin anonim olarak içinde cinsellik adına sakladığı ne varsa soru, istek, arzu vs kusabileceği bir mekan nasıl bir çöl havasına büründü bilemedim..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol