eski arap adetleri

ilhampipisi
Günümüzde 'cahiliye devri'diye adlandırılan islam öncesi dönemde var olmuş olan adetlerdir. Bu dönemde kafın ile dört sebepten evlenilirmiş.
1. Normal evlilik

2. Evli adamın soylu çocuk istemesi üzerine eşini soylu birinin yanına göndermesi sonucu olan evlilik ki çocuk doğana kadar kadına dokunulmazmiş.

3. Bir grup erkeğin bir kadınla beraber olması sonucu eğer kadın hamile kalirsa ,ee haliyle tabi elini arı kovanina sokarsan kimin soktuğunu anlamadan bir arı tarafından sokulursun, bu grup içerisinden seçtiği biriyle evlenmesi şeklinde olan evlilik.

4. Günümüz eskortluk hizmetine benziyen ve evlerinin üzerinde işaret olan kadinlarla tek gecelik beraberlik.

Bunlar dışında çocuğun babasız büyümemesi için çocuk olduğu zaman o kadınla evlenmeleri araplardaki soyculuk anlayışnın göstergesidir.

adam gibi adam

nicktirgit
doğru, dürüst, saygılı, empati yeteneği güçlü, oturmasını kalkmasını bilen, yerinde konuşan, edep sahibi, insanların hak ve hukukuna riayet eden kişidir...
bir de karikatürü var bkz;
adam gibi adam

cinsel sözlük fuck buddy aranıyor ilanları

alf
Tutmayacak veritabani. Cikis amaci fucbuddy bulmak olan Tinder'da bile evlenecek adam arayan karılardan gecilmiyor. Hadi onlara denk gelmedin, parayla et satan kasap çıraklarına denk geliyorsun saati 300-500 diye pazarlıga basliyor.

Yahu birakin gidin, fuckbuddy muessesesi bu ulkede işlemiyor. Kendi arkadas cevrenden bu ise girisiyorsun, daha onceki bi entry'mde bahsetmistim, hemen sevgili moduna giriyorlar. Kacip gidince, arayip sormayinca da serefsiz oluyorsun.

Bizim toplum hala 3. Dunya ulkesi beyler. Bosuna kasmayin. Bu konularda internet uzerinden birileriyle tanisma bulusma konularinda 20 yillik edindigim tecrubeye dayanarak hic bulasmayin derim. Fayda maliyet analizi yaparsak eger, yurtdisina ucak bileti, 1 haftalik tatil, yeme icme, gezme tozma hesabini yapinca; yatakta dumduz ölü gibi duracak hatunlari tavlamak icin harcadiginiz zaman ve para daha fazla emin olun. Azicik sabrederek yurtdisinda cok rahat ortamlar yakalayabiliyorsunuz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol