sevgi vs korku

okuryazar
Derler ki dünyada tüm canlıların aslında sadece iki ana duygusu vardır. Sevgi ve korku.
Diğer tüm duygular bu ikisinden çıkar.
bütün olumlu duyguların kökeni sevgidir,
mutluluk, umut etmek, sevinç, aşk, iyi niyet, iyimserlik, cesaret, sabır, özlem hep sevgiden doğar.
Buna karşın bütün olumsuz duyguların kökeni korkudur. Kötümserlik, Nefret, kıskançlık, kin, öfke, korkaklık, hasetin kökeninde hep korku vardır.
Ne kadar korkularımızın üstüne gidersek o kadar sevgiyi buluruz.


metalci hatun

ronin
Sadece Metallica dinleyip metalciyim demiyorsa benimle Cradle Of Filth ,Draconian Amon Amarth Iced Earth ,Rotting Christ,Arch Enemy falan konusabiliyorsa gelsin beni bulsun 40 gün 40 gece sohbet edelim.

kadınların seks dışında bir işe yaramaması

mermaid
(yazar: the red pill) her kadın eşi veya kendisi kısır değilse anne olacaktır. Kısırsa dahi kimsesiz bir çocuğu evlat edinip yine anne olacaktır.

Bakış açısı senin gibi olan insanlar yüzünden kadınlar toplumlarda bastırıldı. sadece evinin kadını çocuklarının annesi olması istendi. Zeki kadınların asla önü açılmadı senin saydığın bir çok icatı erkekler bulduysa bunun sebebi senin gibi düşünen toplumdu.

Günümüzde kadın erkek eşitliğin sabitlenmeye çalışılmasıyla bilim kadını sayısı hızla artmaktadır. Bilim olarak sadece başlangıç aşamasındayız. Bilim henüz o kadar gelişmedi; senin gibi kadını baskılayacak kişiler eğitilebilirse gelecek yüzyıllarda bilimin kadın mucitlerle birlikte geliştiği tarihe yazılacak.

ilk buluşmadan sonra yazmayan erkek

the red pill
bazı farklı nedenler ;
1- kolayca, hızlıca seks yapabilecek potansiyel görmemiştir. seks için çok emek ve para harcayacağına kanaat getirmiş, uğraşmaya değmeyeceğini düşünmüştür.
2- seks yaptıktan sonra başına bela olmayacağına dair ışık görmemiştir.
3- fiziksel bir özelliğini veya tavırlarını beğenmemiştir
4- daha kolay yoldan seks yapabileceği başka seçenekleri mevcuttur.

büyük felaketlerin toplumdaki sınıf farkına etkisi

jesuschrst
monarşi ile yönetilen ülkeden ülkeye değişir.öncelikle monarşi ile yönetilen ülkelere bakalım;
1 katar
2 birleşik arap emirlikleri
3 ispanya
4 andorra
5 isveç
6 japonya
7 danimarka
8 birleşik krallık (ingiltere)
9 tayland
10 norveç
bunlar bilinen monarşi ile yönetilen ülkeler. arap ülkelerini saymazsak avrupa ve iskandinav ülkelerinde ne gibi depremler yapmıştır merak etmekteyim? özellikle kadın erkek ilişkilerin de ve haklarında. kadın ve insan haklarına bakarsanız çoğu cumhuriyet ile yönetilen ülkelerden kat be kat ilerideler. kaldı ki toplumda tabakalaşmayı büyük felaketler değil ekonomi belirler. ve bu dediğin tabakalaşma bizim ve bize benzeyen ülkeler de oldukça fazladır monarşi ile yönetilen ülkelere kıyasla. sebebi biz ve bizim gibi ülkelerde zengin daha da zenginleşir, fakir daha da fakirleşir. hatta zengin o kadar ileri gider ki başka zenginler için tv lerde fakir olan halktan yardım dilenir. (bkz: acun ılıcalı fb yardım programı) ve tabakalaşmanın esas ana unsuru toplumdaki eşitsizlikler ve farklılıklar oluşturmakla birlikte bazı kaynaklara, haklara, imtiyazlara ulaşma çabasıdır fazlası değil.

olaya kadın erkek ilişkisi olarak bakarsak toplumsal cinsiyet olarak yine görürüz ki bu monarşi ile yönetilen ülkeler bizllere açık ara fark atmışlardır. hem sosyal yaşantıda, hem iş yaşantısında hem özel yaşantıda. vel hasıl kelam büyük felaketlerin toplumsal tabakalaşmaya etkisi neredeyse sıfırdır. örnekleri günümüzde mevcut. savaş olan ülkelere liderlerine ve liderlere yakın olan tabakaya bir bakın sonrasında da savaşan oranın halkına bakın. olayı çok net göreceksiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol