şap

playboy
Sadece erkek yurtlarında değil kız yurtlarında da yemeklerin içine katılıyor. Kızlarda bölgeye bağlı olarak aşırı kıllanma meydana gelmektedir.

bebek yağı

cinsel mi
Bunun uyku için olanının çükümü uyuşturmuşluğu vardır.

Uzun önsevişmeden sonra (1 saatten biraz uzun) banging time geldiğinde partnerimin iğne ucu genişliğindeki deliğine ve benim kayaya bundan boca ettik, yok acıyo yok yavaş derken uykunun da etkisiyle peanut'ım söndü. Lanet şeyin kokusu o kadar rahatlatıcıydı ki " ne şikesi memleket elden gidiyor" diyen aziz yıldırım gibi "ne pipisi ben uyku alemine gidiyorum" demek istedim ama demek yerine anlık sinirle yağı yataktan uzağa fırlattım.

Neyse ki ben mevta olmadan yılan bedenli sevişgenim uzun uğraşlar sonucu oral seksle işi bitirdi.bebek yağı

alınan en iyi iltifat

mermaid
Farklı kişilerden, farklı işttiğim iltifatları derledim. Hangisi daha güzel seçemedim

* yanlış ellerde çamura düşmüş bir altın gibisin.

*ömrüme tek renk katan sen oldun.

*sen o kadar mükemmelsin ki sana ayak uydurabilmemin tek yolu harika biri olmak .

*kimse mükemmel değildir. Mükemmele en yakın biri varsa o da sensin.

*Sen o kadar mükemmelsin ki insanın bu anında bile duygusallaştırıyorsun. Canım acıdığı için gözlerim dolmadı. Senin ilgin beni duygusallaştırdı.


erkek egosu

fridakahlo
Erkek eğer bir kadını şöyle si..tim böyle si..tim diye sağa sola anlatıp reklam ediyorsa bilin ki ; seks sırasında 3 dakika tutamayıp boşalmış ve ve ve ve ve sıkı durun aradan yarım saatten fazla zaman geçmiş ve o s.k bidaha kalkmıyordur. Kadın ertesi gün o adamı terk etmiştir . Bu durum öyle bir koyuyor kendilerine egoları öyle bir sallanıyor ki çenelerine vuruyor. İyi bir seks yapan adam zaten bunların lafını yapma ihtiyacı duymuyor..
1

andorra

ilhampipisi
Ispanya ve Fransa arasında bulunan ve yönetimininde iki tane prens olan güzide bir Avrupa ülkesi. Diğer mikro ülkeler gibi refah seviyesi oldukça yüksektir hatta burada satılan ürünler Avrupa şartlarına göre bile ucuzdur. Türkler için vizesiz 90 gün kadar kalabile hakkı bulunan ülkeye gitmek için Fransa ya da İspanya'yı kullanmak zorundasınız.Bu ülkede bizim San Marino ile yaşadığımız duruma benzer bir durumu (bkz: San Marino ile savaşta olmamız) Almanya ile yaşamış ama 1958 yılında bu sorunu çözmüşlerdir. Halkının geneli Katalon olmakla beraber sıcak İspanyol kızlarının yaşadığı yerdir diyebiliriz. Hatta ve hatta ben hiçbir kadına bağlanmam diyen kimselerin bile burayı gördükten sonra çoluk çocuğa karışabileceği bir yerdir. Vesselam.

her haltı yiyip bakire ile evlenmek isteyen türk erkeği

hobarey
toplumsal normlardan ileri gelmektedir. erkeklerin bakir oldugunu belirleyebilecek bir durum olsaydı ona da takılırdı insanlar bu arada. kızlık zarı diktirmek durumu esitledi gibi.

benim diyeceğim; böyle saçmalıklara takilmayin arkadaslar. tecrubeli insan hangi cinsiyet olursa olsun iyidir. seksten daha fazla zevk almaniz olasidir. tecrubesiz insanlar bir sure sonra hayatinda sadece bir kisiyle olmus olma düşüncesiyle başkalarına yönelmeye meyilli olacaktır. bırakın bu yönelim sizinle olmadan önce gerçekleşmiş olsun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol