patlıcan

kirlikedi
Eşim ergenlikte arkadaşlarıyla birlikte patlıcanı oyup içine daldıklarını anlatmıştı. Demek ki tek kullanan kadınlar değilmiş. Gerçi ben sadece karnıyarık, musakka olanını seviyorum. Zevkler ve renkler işte tartışılmıyor.

türkiye' de cinsel açlığın sebebi

gudubet kari
Dini inançlar, hurafeler , batıllar , gelenek ve görenekler Kadının cinselliği konuşmasının kınanması , namusun bacak arasında olduğu sanılması, cinsiyetçilik, kadının cinselliği özgürce yaşamasına örf adetlerin izin vermemesi , geleneklere uyumsuz kadının orospu diye etiketlenmesi , sonuç olarak cinselliği yaşamaya konuşmaya çekinen kadın cinselliğe yanaşmıyor biz erkekler için ise cinsel açlığın afrikası haline getiriyoruz el birliyle ülkeyi... evlenmek için bakire kadın arayanlar cinsel açlık çekiyorum diye hiç ağlamasın.
Bakire arayan bir zihniyetin sonucu bunlar...

türk kızlarının mesajlara cevap vermemesinin nedenleri

okuryazar
Bakılmaya doyamamış bir takım insanlar var. Bunların bir kısmı 13 yaşını doldurmuş, elinde telefon zırt pırt selfi çekip duran ve aldığı likelara bakıp moral bulan tipler. Bir kısmı birinci turunu atmış ikinciyi bekliyor. Bir kısmı ilgi manyağı, hayatında zaten ciddi olduğunu iddia ettiği birisi var ama yetmiyor. Dahasını istiyor. İkinci turculara birşey diyemem ama geri kalanın resminden ne bekliyorsunuz?

itiraf.com

zek
İnternet sitelerinin sayılı olduğu ve herkesin isimlerini bildiği yıllarda önemli bir boşluğu doldurmuş platform. Cinsel sözlük kendini bir yere dayandıracaksa ekşi yerine bu site daha mantıklı bir köken.

(bkz: mağma)
(bkz: site sahibi)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol