cinsel geçmişini saklayan kadın

malina
Neden saklar ki hiç anlamam!Bu kadar modern ve özgürlükçü Türk topumuna (erkeklere) rağmen.sanki adam öldürüyoz.
1
hauptmann hauptmann
Başlıkta veya altında özgürlükçü bir toplum iddiası bulunmamaktadır. Genelleme yapmayın. Kusura bakmayın ben konuştuğum insanın bana bunu söylemesini isterim. Kadın hakları derken iyice çileden çıkardınız insanları!
malina
Konuştuğun insanın bunu sana söylemesi bence fazla gereksiz özele girmek olur. Gerçi merak etme onlar da söylemez zaten. Ancak kizda /erkekte uzun soluklu, ileriye yönelik bir ilişki düşünüyor ve olay flört etme noktasına geldiyse; kadında erkekte bunu olanca durustlugu ile nokta hatasız paylasmalidir. Bu kadın hakkı değil her iki kişi içinde insan hakkıdır. Sonradan çıkacak bu tür konular büyük sorun çıkartır. Buraya kadar herşey normal, olmasi gerektiği gibi.
Sorun, (özgürlükçü toplum) tam da burda başlıyor. Bu anlattiklarimi kadınlar bilmiyor mu? Tabi ki biliyor. O halde neden saklama, gizleme eksiltme yoluna gidiyor?
Sana yada başka birine; bakireyim, sadece bir ilişkim oldu ile 10 arkadaşım oldu onuyla da defelarca yattım, demesi arasındaki fark ne kadar?
Herhalde kadınlar toplumda ki diğer kadınlardan çekinmiyor? Bir daha düşün istersen.
1
hauptmann hauptmann
Özür dilerim lakin nişan aşamasına geldiğim ve ailesiyle tanıştığım insan benim sormadığım bir konuya cevap verip, yalan söylememeli. Benim böyle bir toplumsal kaygım olmadığı için onu duyduğumda terk etmedim. Ayrıca sormadım da. O sürekli çeşitli söylemlerle beni duygusal baskı altında bıraktı. Kendine sürekli çirkin kelimeler söyleyip durdu. Sebebini sormam mı hata ?
Sigmund Freud
anlatsa orospu diye terk edersiniz
1
hauptmann hauptmann
Ne kadar çirkin bir söylem. Ben başımdan geçen bir olaya dayalı olarak bu başlığı açtım. Kendisi günlerce bana söylediği yalan yüzümden psikolojik baskı uyguladı. Kusura bakmayın ama çok biliyorsunuz. Ben nişan aşamasına geldiğim insanı böyle bir şey için bırakmam. Nişan aşamasına geldiğim insan en azından bana bu konuda yalan söylediyse bile bunu bana psikolojik çeşitli rahatsızlıklar yaratarak hissettirmemeli. Gerçekten şu kadın hakları, toplum şöyle böyle söylemleriniz tüm erkekleri zan altında bırakıyor.
testoman
işte bu yüzden çoğu problemin kaynağı cinselliğe gereğinden fazla önem verilmesi.

oysa bir yönüyle evrimin bize bir dayatması ve hayatın son derece sıradan bir gerçeği. sanki çok özel bir şeymiş gibi "ilk ilişki" diye bir kavram var mesela. bekaretin kaybı var. üçüncü kişilerin herhangi bir dahli olmasa bile, cinselliği yaşayan kişilerin hayatlarında travmaya sebep oluyor. nedeni ise son derece sıradan bir eylemin törenleşmesi. işte tam da bu nedenle türkiye'de cinsellik travmadır, ödüldür, cezadır ve ilginç bir şekilde seks hariç her şeydir. bir emtiadır. uğruna bedeller ödenir.
hakiki tosun paşa benim
Cevâbını kaldıramayacağınız sorular sormayın hemcinslerim. Neticede her kadının geçmişi var biz erkekler gibi.

Ve unutmayın; bir kadının yüreği sırlarla doludur. O ne kadarına izin verirse o kadarını öğrenirsin. Bu yüzden en güzeli hiç sormamak.

Hem ne öğrenmek istiyorsun ki? Kaç kişiyle yattığının ne kadar önemi var? 5 derse mutlu olacaksın da 35 derse mutsuz mu hissedeceksin?

20-25 yaş skalasındayken bu konu çok önemliydi benim için. Yaş ilerleyince bir dirhem önemi olmadığını anladım ve inanın rakamlardan çok daha önemli doneler var. Güven ve sadâkatin yanında rakamların değeri yoktur.

Geçmişe takılmayın ve ilişkinizin güzelliklerini yaşayın. Hayat kısa.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol