cinsel geçmişini saklayan kadın

malina
Konuştuğun insanın bunu sana söylemesi bence fazla gereksiz özele girmek olur. Gerçi merak etme onlar da söylemez zaten. Ancak kizda /erkekte uzun soluklu, ileriye yönelik bir ilişki düşünüyor ve olay flört etme noktasına geldiyse; kadında erkekte bunu olanca durustlugu ile nokta hatasız paylasmalidir. Bu kadın hakkı değil her iki kişi içinde insan hakkıdır. Sonradan çıkacak bu tür konular büyük sorun çıkartır. Buraya kadar herşey normal, olmasi gerektiği gibi.
Sorun, (özgürlükçü toplum) tam da burda başlıyor. Bu anlattiklarimi kadınlar bilmiyor mu? Tabi ki biliyor. O halde neden saklama, gizleme eksiltme yoluna gidiyor?
Sana yada başka birine; bakireyim, sadece bir ilişkim oldu ile 10 arkadaşım oldu onuyla da defelarca yattım, demesi arasındaki fark ne kadar?
Herhalde kadınlar toplumda ki diğer kadınlardan çekinmiyor? Bir daha düşün istersen.
hauptmann hauptmann
Özür dilerim lakin nişan aşamasına geldiğim ve ailesiyle tanıştığım insan benim sormadığım bir konuya cevap verip, yalan söylememeli. Benim böyle bir toplumsal kaygım olmadığı için onu duyduğumda terk etmedim. Ayrıca sormadım da. O sürekli çeşitli söylemlerle beni duygusal baskı altında bıraktı. Kendine sürekli çirkin kelimeler söyleyip durdu. Sebebini sormam mı hata ?
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol