puanlama sistemiyle hipergami

Sigmund Freud
Son 5 yılda sosyal medya sayesinde hipergami yani kadınların kendinden daha üst level erkeklerle beraber olma arzusu, hiç olmadığı kadar tetiklendi. instagram gibi açık et pazarı bir uygulama bin yıllık kadın erkek eşleşmesi geleneğini alt üst etti. normalde kadınlar kendi puanının 1 puan üstünde max 2 puan üstünde erkekle evlenme peşindeyken, şimdi fark 5-6 puanlara fırladı. örneğin 6 puanlık bir kadın eskiden 7 puanlık erkekle çıkardı. şimdi 6 puanlık kadın 9-10 puanlı erkekleri bekliyor. ya hep ya hiç diyor.. 0-5 puanlık erkekler eskiden (sosyal medya yokken) iyi kötü kadın bulabilirken, sosyal medya sayesinde artık direkt elendiler.. sürekli like ve tanışma mesajı atan 0-5 puan erkekler, robot yazılım gibi önemsizler (bot hesapla aynı değere sahipler).. artık 5 puanlık kadına 9 puanlık adamın mesaj attığı bir ortam var..
sonuç olarak yeni kurulan dünya düzeninde eğer erkekseniz en az 6-7 puan olmanız lazım o da 'kedi olalı bir fare' yakalamak için.. 8-9-10 puan olmadıkça 5-6-7-8-9-10 puanlı kadınlar yağmurlu havada bir damla su bile vermiyor..en az 8 puan msj atmadıkça 5 puanlık kadın cvp atmıyor
okuryazar
Ya sekreterdir ya resepsiyonda çalışır. Tek avantajı gençlik ve eh işte güzelliğidir. Telafi için bolca dekolte giyinir, işveli görünür, şirkette gösteremediğini instagramda ima eder. Plazadan ya da patronlardan Tutturabilir miyim diye uğraşır ama zor. Önünde hırslı, iyi okullardan mezun, fakir aile kızları vardır. gelecek vaaden yöneticileri genelde onlara kaptırır.
cesurca yaladim leopari
kısaca 'hayaller range rover, hayatlar game over' denilebilitesi olan durum. sosyal medya oligarşisine aldanan her genç birey bunu yaşar. doyumsuzluk, tatminsizlik mefhumu insanın sonunu bile getirir. sözde dünya yaşantısında aklını kullanan bizdik. köpeklerin bile bize güldüğü bir devranı yaşıyoruz. biraz insan olmanın gereğini yerine getirin ve beyninizi kullanın. hayatımız filtre olmuş farkında değiliz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol