'Canavarlarla savaşan kendisinin de bir canavara dönüşmemesine dikkat etmelidir! Uzun süre uçuruma bakarsan, uçurum da sana bakar' demiş Nietzsche. Öfkelendiğinde bir 10 dk sakinleşmeyi bekleyip düşünmek lazım. Öfkelendiğin anda aklına sakin kalmalıyım ya da bi dur bakalım deyince kısa bir süre de olsa toparlanma şansın mutlaka var ya da az da olsa öfkeyi hafifletme. O süreçte kelime seçmek, vereceğin tepkiyi içinden ölçmek, sonucuna değer mi sorgulamak mutlaka bir artı kazandırıyor.

tavsiyelerin için teşekkürler, dilersen bir kahye içip bunun üzerine fikir alışverişi yapabiliriz 😄 şaka bir yana, kendimce bulabildiğim yegane çözüm konu ne olursa olsun o an bulunduğum yeri terketmek oluyor. yoksa gidişat hep kötü hep kötü.

Çok kötü bir özellik ve korkutucu..

övündüğüm veya hoşlandığım bir özellik olmadığını zaten belirttim. belki bugüne kadar duyduğum tavsiyelerin haricinde bir şeyler duyarım ümidiyle yazdım. her insanın yapısı ve yaşadıkları maalesef bir olmuyor. hangi insan korkunç bir hale bürünmekten zevk alır ki ?

Zevk alanlar gördüm, görmeye devam ediyorum. Umarım düzelir ne diyeyim.

ben hiçbir zaman zevk almadım, almayacağım da. aklında sayıp sövüp sevgilisine şiddet uygulayanlar tarzı bir profil canlandı sanırım :)

Aynen öyle oldu

hayatımda hiçbir kadına el kaldırmadım. aksine annesiyle yaşayan biri olarak bu konularda esktra hassasım. her neyse, güzel ön yargı.

Biliyorsunuz önyargılı insanım..

saygı duyarım, ama bilip bilmeden insanları belli kalıplara sokmamakta fayda var.