kız kıza eğlence

bigkerry
çok masum bir yalanın konusu. ''sevgilim çok sıkıldık amacımız başka erkeklerle kaçamak yapmak değil tabiki ama denk gelirse asla boş geçmeyeceğiz biliyorsun sabah seni ararım ben'' cümlesinin üstü örtüldüğü eğlence şeçidi, bir nevi sansür. (bkz: swh)
okuryazar
Ne aile, ne sevgili ne de okul arkadaşları.
Hiçbiri kendi seçimin kız arkadaşlarınla geçireceğin bir eğlencenin yerini tutmaz.
hayyam inna sayin seyirciler
hayaller yastık savaşı, hayatlar kanepede makyaj videoları.
azar veya ome tv'de takılıp mal mal herifleri trollemek ve yarak açtırmak da unutulmamalı.

yastık savaşına açıklık getirmek lazım.
amerikalı kızlar yaptı mı olur, ama bizde yemez. çünkü genelde yastıklar tır makası gibi ağır, künk gibi. ve yünden. not tüy. yani vurdun mu, duvara balçık gibi yapışır kime denk gelirse. bu yüzden saçma sapan kılıklara girip taklitler veya canlandırmalar yapmaya çalışıyor türk kızları genelde. loşışıkta şarap içseler dahi, sonuç ne yazık ki değişmez. yine de istisnalar mevcut.
black string
Kız kıza gidilen tatil ya da gece gezmesiyse tadından yenmeyecek eğlencedir. Erkeklerin acaba boynuzlanıyor muyum şüphesinin aksine, sabaha kadar dans etmek, belki sarhoş olmak, asılan/rahatsız eden olursa anladığı dilden reddetmek büyük zevktir. Kötü emellerine alet eden kadınlardan dolayı hoş olmayan bir üne sahip olabilir.sevgiliniz bunu sizi aldatmak için kullanıyorsa zaten hiç sevgiliniz olmamıştır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol