erkekler en çok neye dikkat ediyor

hakiki tosun paşa benim
erkekten erkeğe değişir elbette.

1-kafadenkliği :

en önemli unsurdur bu. iletişim kurabildiğiniz ve hayâta aynı pencereden baktığınız, zekâsı yüksek bir kadın direkt öne geçer, hem de bir hayli öne. Değişmez bir evrensel gerçek vardır ki zeki kadın seksi kadındır.

2-seksteki ortak zevklerin fazlalığı :

Bu biraz keşfedilerek öğrenilse de baştan kartlar açık oynanarak da öğrenilebilir. Kadın erkekle aynı noktadaysa yine direkt öne geçer. Gerçi bu zevkler tutmasa da kahraman yurdum özroccoları için çok da fark etmez.

3-seks sonraki süreç/beklenti :

Bunu göz ardı edemeyiz, etmemeliyiz. seviştikten sonra taraflar ne istiyor bu tutmalı. Yoksa ikisinden biri kesinlikle üzülecektir. Haa, erkek bu süreci umursar mı, çoğunun umrunda olmaz tabii ki.

malina
Siz neye/nereye dikkat etmemizi istiyorsanız mecbur ona/oraya dikkat ediyoruz. Bizdeki sürüm zannettiginiz kadar karışık değil.
malina
Daha mini etek ve göğüs dekolteli elbise giymiş bir kadınla konuşurken; acaba bu kadının sırtı nasıldır? Konuşması sanki biraz kaba, gözleri biraz donuk bakıyor... Acaba üniversite bitirmiş midir? Diyeni, duyanı , düşüneni, görmedim duymadım. Duyamam.
Telaşa gerek yok.
4justice
Burası cinsel sözlükse ben memiktolar ve dolgun kalça diyorum. Dümdüz göt sahibi kadınlar lütfen gidin büyütün o götü.
feromontutkunu
ben konu ne olursa olsun iki tarafın hür iradeleriyle birlikte -isteyerek- yaptıkları her şeyin güzel olacağını düşünüyorum, çay demlemek bile olsa, yani uzun lafın kısası yapılacak şeyde iki tarafın istekli olmasına dikkat ediyorum
andy
seviştiğim hatunun zevk almasına... orgazmı sırasında seyretmek beyinsel bir orgazm yaşatıyor. boşalma kısmı erkek için eninde sonunda olan bir şey, ona takılmıyorum o yüzden.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol