türkiyede erkeklerin seks yapamaması

hakiki tosun paşa benim
Her genelleme gibi bu da yanlıştır. acemî olanlar ve kendini kontrol edemeyenler evet, kötü sevişiyor ve erken boşalıyor olabilir ama teoriyi değil de pratiğini düşününce iyi sevişmek insanın gözünde çok da büyütülecek bir durum değildir. Hele ki partnerin nelerden hoşlandığını kısa sürede çözünce, üstüne bir de en az yarım saat boşalmayınca direkt ''iyi sevişiyor'' pozisyonuna sıçrama yaparsınız.

her kadının özel zevkleri, tahrik olma noktaları vardır ki türk erkeği 'bencil' olmayı bir kenara bırakıp ''seks'in temelinde önce kadının orgazm olması'' düşüncesini kabullendiginde ve az önce bahsettiğim tahrik olma ve doyuma ulaşma yolunu bir bir uyguladığında gâyet de iyi seks yapan partnere dönüşmesi normaldir.

Burada kadınlara da bir görev düşüyor. Şâyet partneriniz kötü sevişiyor ve eks.klik gösteriyorsa, beklentinizin dışında figürler sergiliyorsa 'iletişim' denen bir şey var. Onunla konuşun vr ne istediğinizi söyleyin, beklentilerinizi belirtin, ayıp değil bu. Sorumluluk almaktan ve yönlendirmekten çekinmeyin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol