sevişirken basılan yazarlar

hakiki tosun paşa benim
üniversite dönemi memlekete izmire gelmiştim. O zamanki sevgilimle sevisecek yer arıyorduk ki ablam ''yarın evi ilaçlamaya gelecekler, anahtarı sabah al ve ev ilaçlanırken başında duruver'' dedi. Nasıl sevindim anlatamam çünkü eniştem saat 7 gibi, ablamda 8 gibi işe gidiyordu.

Hemen kıza haber verip adresi târif ettim ve ertesi sabah 8.30da geldi. Derhâl işleme geçtik ki saat 10 gibi biz devam ederken yatak odasının kapısı açıldı ve içeriye giren ablamdı. Nerden bileyim ablamın işe gidince rahatsızlanacağını, ateşinin yükseleceğini ve izin alıp eve geleceğini? Tabii bağırdı çağırdı ''utanmazlar, terbiyesizler'' diye.

Biz üstümüzü giyinirken ablam içerde bekledi ve neyse ki sakinleşmişti biraz. Nasihat çekti bize ''benim aşka saygım var ama bu yaptığınız kabûl edilemez, hiç mi korkunuz yok, ya hamilelik olsa, daha yaşınız kaç başınız kaç'' vs vs. Ben 20, kız da 18 yaşındaydı.

Bu mevzunun üzerinden çok uzun yıllar geçti, benden 9 yaş büyük ablamla ne zaman aramızda bu konu açılsa hâlâ kızar bana:)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol