zengin koca arayan kadının fakir erkekle evlenmesi

Sigmund Freud
ülkemiz kadınları, daha 5 yaşından itibaren zengin koca bulması konusunda yetiştirilmeye başlar. bu kadınların bilinç altına yerleşmiş bir hedef olur.
bu doğrultuda kadınlarımız fakir erkeklere böcek muamelesi yapıp, zenginlerin peşinden ayrılmaz.
ancak gel gör ki, tüm kadınlar zengin koca bulamıyor.
zenginlerden pek bir hayır gelmeyeceğini anlayanlar dönüp dolaşıp yine kendi çöplüğünden fakir bir erkek seçip evleniyor.
ha o evlilik ne kadar mutlu olur bilemiyorum. bence bir ömür mutlu bir evlilik olmaz. çünkü kadın zenginlik nedir, o tarz ortamlara çok girip çıktığı için, aklının bir köşesinde her zaman zenginliğe ulaşmak olacaktır..
dolores
5 yaşında zengin koca bul çocuğum diye çocuk büyüten ebeveyne rastlamadım. Bence zengin koca olayı çok büyütülüyor. Yok değil böyle kadınlar; ama istisnalar dışında herkes hemen hemen kendi statüsünden bir kadınla evleniyor. Ülkemiz çok zengin adamları azgın olduğundan sonradan görme genç kızları bir şekilde parasıyla kandırıyor. Sonuçta amsalak olan erkeklerimizi de es geçmemekte fayda var.
5
lazoist lazoist
mod olmasan çok güzel cevap yazardım sana da neyse hı hı diyip geçiyorum özgür değiliz abi
dolores dolores
Yazabilirsin sıkıntı yok. Ne yapacaksın küfür mü edeceksin?
lazoist lazoist
yok neden küfür edeyim ya ohhoo ne yaşatmışlar sana dolares hemen negatif pompaladın valla ... istisna falan demişsin de katiyyen katılmıyorum. kadın için erkeğin en seksi yeri cebidir . para çirkini bile güzel gösterir dağ ayısını bile yıldız gösterir kadınlaraaa yani görüşünüze katılmıyorum
dolores dolores
Sevgilim yok ama olsa ve işsiz kalsa destek olurum. Annemi düşünüyorum o da babam için aynı şeyi o durumda yapardı. İşsiz ve evli erkekler de gördüm karısı çalışıyor evde oturuyor vs. Kadınlar duygusal yaratıklar. Bence genelleme yaparak yüzeysel düşünüyorsunuz. Para kadını yok demiyorum, ama oran sandığınız kadar yüksek değil diyorum.
lazoist lazoist
farklı düşünüyoruz diyelim o zaman :)
bluecrab
Bir çaresizlik durumudur..

Zengin koca arayan kadın çok mudur az mıdır bilemem tabi de arayanlar vardır, ama türlü çeşitli nedenlerden bulamayanlar orta halli erkeklere de meylederler..

İlik gibi bir kız arkadaşım var, ama gerçekten ilik gibi acayip bir şey, evlendiği adamı gördüğümüzde “oha çok zengin olmalı bu herif” demiştik, öyle bir obezite, öyle bir kroluk..

Ama bu kız temel olarak çocuk istiyordu ve bu yüzden zengin birisini bulamazsa fakir biriyle evlenmeye de razıydı..

Neyse , çocuğu yaptı ve ayrıldı, çok uzun dayanamadı, şimdi oğlunu çok iyi yetiştiriyor, herhangi bir özelliği babasına benzeyecek diye aklı çıkıyor..

Tanım: bazı kadınlar için b veya C planı..
qubar
Bu devirde ya zenginsin yada fakir, bakınız bi ara magazindeki hatunlar ismi duyulmamış ama parası olan kazancı yok otogaleri veya borsa türü meslek icra eden kişilerle evlenip daha sonra kavgalı boşanma süreçlerine götüren olaylar silsilesi...halkın genelini değil lakin ünlü dediğimiz kişilerde olan durum bu acunun eşinin son sevgilisi gibi adam pek tekin adam değil lakin onunda parası var zaten kiz diyordu ben onun maliyim diye...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol