yazarların duyduğu en kaba iltifat

mermaid
"Az orospu değilsin ben kendimi orospu bilirdimde hani sen benden daha orospusun"


Yıllar sonra hem ortaokuldan hem liseden hem yurttan tanıdığim samimi eski bir kız arkadaşımla onun bildiği bir mekanda kahve içtik. Mekan çalışanları çok yakından ilgilendi. Ben bunu müşteri memmuniyetine yordum. Kafeden çıkarken kız arkadaşım seni görünce milletin ilgisini gördün mü?adamlar içine düşecekti (bkz: "Az orospu değilsin ben kendimi orospu bilirdimde hani sen benden daha orospusun" )dedi .Bu sözleri işitince hayretten gözlerim yuvasından bile çıkacaktı. Tepkimi görünce gözlerini niye öyle pörtletiyorsun çok güzelsin rus gibisin anlamında dedim. Yoksa normalde bana kimse orospu diyemez Ben kendime de dedim dikkat edersen dedi.
Bir de o Benim hayrete düşmeme bozuldu.

Bu kaba iltifatın hoşuma gittiğini söylemiyeceğim. Rahatsızlıktan öte hâlâ hayret ediyorum. Zaman insanları değiştiriyor, kız resmen argo kralı .
malina
Eski bir kız arkadaşım epey yakinlastigimiz bir sinema çıkışı söyle demişti:
Malina aslında tam benim ve bir çok kızın evlenmek için can atacağı birisin.
(Sevinmistim)
-ama seninle asla sevgili olmak istemem.
-neden😟
- çünkü çok sıkıcısın.
-çok durustsun, aldatmazsin, yalan söylemez sin, kiskanilacak bir durumun yok. 10 tane kızla bir eve kapatsan sevginden sevgilin eminse dönüp arkasına bakmaz.
Bende iç ses :
( ne oldu şimdi uzuleyim mi sevineyim mi anlamadım. İyi eş olacaz ama sevgili olamadan nası yani?????)
Hatun sanki ince ince soktu bi şey diyemedim.
cesurca yaladim leopari
burada pek dile getiremeyeceğim türde olanlarını duydum evet. yine burada gözlemlediğim kadarıyla eser miktarda da olsa megalomani içeren entry kişiye eksi oy olarak geri dönebiliyor. yok ben almiim o yüzden diyorum ve.. işte öyle ne bilim, sonunu bağlamaya üşendim. evet.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol