türk kadınları norveçli midir

Sigmund Freud
ilginç bir başlık ama sormam lazım,

son zamanlarda sosyal medyada öyle bir ortam var ki, türk erkekleri türk ama sanki türk kadınları türk değil de norveçli ;
sanki toplumda bütün problemi sadece erkekler çıkartıyor, kadınlar bu ülkeye sonradan ışınlandı. o erkekleri yetiştiren,doğuran,ablalık yapan,yön verenler sanki türk kadınları değil de üstlerine alınmıyorlar..

sanki erkek bağımlısı değilcesine, sanki %90'ının hayatındaki tek amacı koca bulmak değil gibi, instagramda meme atarak peşine 1000 tane erkek takan kendileri değilmiş gibi,türk erkeklerine psikolojik baskı,trip yaparak erkeklerin hayatını dar edenler kendileri değilmiş gibi,nafaka almak için mahkemede söylemedikleri yalan kalmayan kendileri değilmiş gibi, 'erkek dediğin git dedin mi gelecek, hayır dedin mi kabul etmeyecek, kolumdan tutup beni sarsacak,duvardan duvara vuracak' düşüncesinde olan kendileri değilmiş gibi, erkek adam gezer kız çocuk evde oturur diyen kendi anneleri değilmiş gibi, erkek adam evde pişen etin iyi yanını yer, kadın etin kötü tarafını der diyen sanki evin annesi değilmiş gibi bir ortam var.

sanki erkekler kendi kendine böyle maço,şiddet eğilimli,baskıcı,ısrarcı,kendini dünyanın sahibi sanan,abaza vs vs oldu.

hepimiz buradaydık be, hepimiz beraber bu hale geldik.. erkekler bu hale gelirken sırtını sıvazlayanlar yine türk kadınlarıydı.

yok öyle sıkışınca norveçli numarası yapmak.. hepimiz burada beraber bu hale geldik..

Not : Norveçli kadını akıl sağlığı yerinde, medeni, erkek bağımlısı olmayan, kadın-erkek eşitliğine hem inanan hem de böyle davranan kadınlar olarak konumlandırdım.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol