türk kadınının fantezi çamaşır giymemesi

peki karicigim
Çeşitli sebepleri vardır. Başlıcası fakirliktir. Kendi evlerinde yaşamadıkları müddetçe böyle şeylere sahip olma imkanları yok. Kendi evlerinde yaşasalar bile türk insanının mahremiyet denilen şeyden bihaber olması gibi bir durum var. Son sebep de ihtiyaç duymamaları. Gerek kepaze olmaları, gerekse erkeklerin vanilla sex sevmeleri sebebiyle babaanne donuyla yetiniyorlar.
alewalew
maalesef çoğunluk gerçekten bırakın fantezi çamaşırı bir tanga giymekten bile eksik. kocaman babaanne donunu giyerler ve asıl o pantolondan bile belli olur.
amadoymaz
şikayet edip sorundan yana olmak yerine çözümden yana olmak gerek ve bu anlamda hediye olarak almak isterim yeterki istesinler
janeausten
yanlış bilinen bir şey. Aslında Türk kadınları seksi iç çamaşırı giyme konusuna oldukça açıktır ve giyerler. Çeşit çeşit fantezi kostümleri gecelikleri vardır. Ayrıca gelenekleri her ne kadar yerden yere çarpsanız da bazılarını yararlı buluyorum. gelenek haline gelmiş düğün alışverişin de bir sürü seksi iç çamaşırı alınır kızın çeyizine konulurdu ve bunları evlendikten sonra kullanırlardı. Şimdi zaten bir çok kadın bunu hem kendini seksi hissetmek hem de erkeğinin gözlerini tatmin etmek için oldukça cüretkar iç çamaşırları alıp kullanarak yapıyorlar. internet bir çok şeyi çözdü. Online alışveriş gizli kargo vs iç çamaşırı alırken çekinme olayını da ortadan kaldırdı. Günlük iç çamaşırları tabi ki nefes alan %100 pamuklu olmalı. Gün içinde hiç bir kadın naylon külotla dolaşmamalı.zaten nemli olan ve enfeksiyona açık vulva rahatça mantar gibi bir çok hastalığa yakalanabilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol