türk kadini

qubar
Erkeklerin seviyesi neyse bir okadar karşı tarafında aynı bizdeki modelleri var hiçbirsey karşılıksız olmuyor olan iyi,kendini bilen anlaşılmayan insanlara oluyor
türk kadini
türk kadini
türk kadini
baygrey35
sondaki ibretlik cidden :D :D

Aleyna'yı vs bilmem ama ülkemizde kendine ve fiziğine önem veren, ne istediğini iyi bilen ve cinsel anlamda da sürprizlerle dolu olan çok kadınımız var. Ama onlar bu yönlerini sadece kendi markajındaki erkeklerle paylaşmayı tercih ediyor, bu çok doğal ve olması gereken bir tutum bana göre :)
gods apostle
Sokak ortasında sevgilisi, nişanlısı ya da kocası tarafından şiddet gördüğünde insafa gelip yardım etmeye çalışırsanız, size dönüp "ne hakla kocamla arama girmeye çalışıyorsunuz?" diye çıkışlarda bulunup üzerinizde soğuk duş etkisi yaratan etki bırakır. Hatta emniyete gidip sizi şikayet eder ve bir hiç uğruna ifade vermekle uğraşıp durursunuz.
linesfadeout
bir kısmı reddedilmeye alisik degildir ve celiskilerle doludur. ozguvensiz ama ayni zamanda da reddedilmeyi hazmedemeyecek kadar da yuksek egoludur. instagramda ve bilimum sosyal medyada ac kopek turk erkeklerinin arsiz davranislarina maruz kaldigi icin cogu zaman alti bos bir egoya sahiptir. karsisina farkli formatta bir erkek ciktigindaki bakis acisisini yansitmak icin sosyal bir ortamda kendim yasadigim bir senaryodan ornek vermek isterim: tanisiyorsunuzdur ama siz ozel hayatini acmak istemezsiniz, kendinize sakladiginiz bir kisisel alaniniz vardir. ama o oraya girmek icin elinden gelen sinsiligi yapar, siz gardinizi indirmezseniz de kuser ve sizi sinsi olmakla yaftalar. siz diger insanlarla kadin ve erkek esittir diyip cinsiyet notral bir iletisim kurmak icin cabalarsiniz ama sonucunda iki farkli ihtimalle karsi karsiya kalirsiniz. bu kisi sevgiliniz ise sizin onu kiskandirdiginizi iddia edebilir ve sonucta kavga cikar. degilse, bu kadin sizinle ilgileniyor olabilir ve siz karsilik vermiyorsaniz sizin flort ettiginizi zanneder, isine gore davranir ve sizin cogunlukla kuyunuzu kazmaya calisir cunku reddedilmeye alisik degildir. burada cok dikkat etmeniz lazim cunku saldirganlasma belirtileri gosterir. bana atilan iftira "phanax kizliri yiziyir" sonra da onlara "psikilijik siddit iygiliyir" seklinde idi. eger bu kisi sizin birlikte oldugunuz insani taniyorsa bu insandan sizinle ilgili bilgiler almaya calisirken ayni zamanda da sizi kotuleyebilir. burada birlikte oldugunuz kisinin kafasinda sizinle ilgili soru isaretleri olmamasi ve size tam anlamiyla guveniyor olmasi gerekir ki sizi kollayabilsin. kadinlar birbirlerinin kuyularini kazmakta gercekten cok ustalar, ne kadar ileri gidebileceklerini tahmin bile edemezsiniz. burada dogru hareket etmezseniz sizi sosyal acidan yenilgiye ugratabilirler. sizden bekledigi ilgiyi goremedigi icin sizi dedikodu kazanina atip mutsuzlugunu sizin mutsuzlugunuzla taclandirmaktan imtina etmeyecek kadar basit dusunen varliklara evrilmeleri ya da oyle davranmalari yuksek olasiliktir. karsi cinsle duzgun iliskileri olan, secici, .msalak degilseniz ve ayni zamanda da sosyal hayatinda diger insanlarla saglikli iliskiler kurmaya calisan bir bireyseniz bu tur durumlara, senaryolara ozellikle dikkat etmeniz gerekir cunku bazi turk kizi modelleri kendisinin elendigini farkettigi anda sizin de elenmenize, var olan ya da potansiyel iliskilerinizin aksamasina onayak olacak kadar karaktersiz olabilirler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol