travestilerin kadınlardan üstün olması

peki karicigim
dini ve kültürel baskıları ve cinsel yönelimleri göz ardı ettiğimizde, travestilerin fesatlık ve hasetlik harici hemen hemen her konuda kadınların ellerine vermiş olduğu gerçeğidir.

her şeyden evvel travestiler bilgi, birikim, deneyim, eğitim, kariyer, sadakat, güzellik, tevazu, zeka gibi konularda kadınların bariz bir şekilde önündedir. travestiler, kendilerine menfaat sağlamak üzere başkasının hakkını yemeniz için sizlere baskı yapmaz, yaptığınız bir iyiliğe kötülükle karşılık vermez, aza kanaat etmesini bilirler. travestiler kaostan beslenmez, insanlarla düzgün ilişkiler kurarlar. travestiler eş tercihlerini kariyer ve gelir getirme potansiyeline göre belirlemezler. travestiler kötü çocuklara aşık olup, cinsel pazar değerleri dip yaptıklarında iyi erkekler nerede diye ağlamazlar. yeri gelir travestiyle aynı sipere girersiniz ama kadına silah verip canınızı emanet etmek istemezsiniz.
kadin duskunu
Katıldığım önerme. Hatta sik boyu konusunda erkeklerden de üstünler.

Güç, cesaret, bıçak sallama, stk desteğini saymıyorum bile.
yazar cizer34
penisi olan bir kadını tatmin etme düşüncesi bile insanı fazlasıyla azdırıyor. bazen a bazen p olurum amma velakin travesti candır gerisi heyecandır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol