sigmundun aslında mermaid olması

lawyerose
Gerçek olması o kadar muhtemel ki! Türkiye'nin son dört yılı gibi 1.sozluk isyanı. Sanantro, sil o başlığı bizi ipe götürür bu entry'ler. Sonra bir veda entry'si giriverir Sigmund bey(!) ah pardon Mermaid 😂
1
sanantro sanantro
İpe kadar giderim tezimin arkasındayım :)
gudubet kari
Mesaj kutum kapalı olduğu halde mesaj aldım urania adminden . Ona burdan hoşbuldum diyor ve onun hatırına başka başlıklar için enrty giriyorum.

Sevgili yazar arkadaşlar bu bahsettiğiniz yazarları tanımıyorum. İsyan eden kişi ile isyanı bastıran kişiler aynı olabilir bunların hepsi komplo olabilir . Belki yukarıda ki entrysinde yönetime sitem eden ceza alan kişi ile mermaid aynı kişidir. Belki hiçbirisi değildir. Herkesin olduğunu düşünmek bence bir paronoya belirtisi. Şimdi bu paronoyaları bırakın sözlükte eğlenmenize bakın. Siz gülüp bilgilendirmeye bakın canım Adminlerin işine karışmayın.

Edit: sözlüğün gelişimi için herhangi yazar hakkında olası dedikodular engellenmeli. Sözlük forma dönmüş.
Edit2: biraz önce nickimin altında yorum gördüm bana mermaid diye atıf yapılmış. Bu kişi ya paronoid veya mermaid kendisi olup maksat polemik yaratmak olabilir . Hem kimse kim beni ilgilendirmez ama sözlük böyle polemiklerle büyütülmez.


neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol