seviştikten sonra kaba saba biri oldu ?

gizli üye
sevişene kadar bana her gün şiirler yazan, okul çıkışıma çiçekle gelen, sabahları günaydın geceleri iyi geceler yazmadan uyuyamayan çocuk, seviştikten 5 dk sonradan itibaren kaba saba biri oldu.. artık ne kibarlığı kaldı ne de mesaj çekiyor. ben yazında saatler sonra kısaca cevap veriyor.. neden acaba?
bilsem sevişmezdim

yas : 25
cinsiyet : kadın
rumuz : menekşe hanım
cesurca yaladim leopari
mesaj çekmek :d 2005 yılından kalma bir anı gibi entry. tipik erkek işte bacım, yaparlar öyle şeyler. 5 dakika için değer miydi, gülmemek elde değil. amacına ulaşana kadar illa ki bir falso vermiştir. uyanacaktın, inanmayacaktın.
nicktirgit
yarın bir gün, sen benden daha iyilerine layıksın derse hiç şaşırma derim. bilsem sevişmezdim diyor yaw. o şahıs da bilseydi vermeyeceğinizi zaten edebiyat parçalayıp kendini paralamazdı emin olun.. şiire, çiçeğe halen tav olan kadın kaldı mı?. kalmış demek ki.. ben de ne şiirler ne çiçekler var da ben hanzo değilim. evet maço erkek arayan bulsun beni. 3301'in kendisiyim. tbmm 01 ara beni bul. ankara beni bulsun. yarın bir gün hazine açıldığında bulamadığında canını yakarım.. kehkehkeh
lolita
Tanışmanızdan kısa süre geçtikten sonra cinsellik yaşanmışsa erkeğin soğuması gayet normaldir.Arzulamaktan artık gün içerisinde sürekli adamın kafasını meşgul etmen lazım.Ben öyle akılda kalmayı tercih ediyorum!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol