üçünü de seviyorum
sevda demirel
Mistress'lik yaptığı bdsm camiasında bilinen ünlülerden biridir.
mesleği nedir bilinmez. hande ataizi'nin, programda bir çok defa eskort olduğunu ima etmesi sonucu tokat yediği şahsiyettir. bu eskort olayını desteklercesine bir döneme damga vuran, iki gençle banyoda çekilmiş görüntüleri vardı.
travesti aurasına sahip kadındır.
Kendisinin küvette çekilmiş bir videosu çıkmıştı o zamanlar nokia 6630 diye bir telefon vardı
Şimdilerin Hatice adlı ünlüsüne denk düşer 90 larda. Neyi niye yaptığını anlamazdık ama nasıl yapmış diye bakardık kendisine. İlgiyi maddeden maneviyata kaydırabilsek belki de anlatacak bi hikayesi vardır ama bu fizikle mümkün olmuyo. Erkek dediğin 7 saniyede bir aklı gidip gelen bi canlı sonuçta. Çok şey beklemeyin bizden.
Çirkin bir kadındır.
bu kadının gögüs uçları olduğundan şüpheliyim.
bir programda hande ataizi'ne tokat atan kadın..
kendisiyle sevişmek çok tatlı olabilir
Ağlayarak karakola götürüldüğü görüntüler unutulmaz. Unutulmaz çünkü her akşam haberlerinde çıkıyordu bir ara. Uzunca bir süre gündemde kalmıştı.
günahı boynuna eskiden (bkz: vip eskort) olduğu söylenir. yeni nesil pek tanımaz.
o konuya girmek istememiştim:P
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?