sahilde oral yapan liseli gençler

dolores
Hazırlıklı gitmiş gençler, daha sağı solu kapalı bi yer olsaydı keyifleri bölünmeseydi. Toparlanmalarına bile müsade etmeyip çekim yapmışlar üstüne.
nudeboy
çocukları uyarırsın anlarız da ne çekim yaparsın adi pezevenk!..ifşa olmaları çok kötü olmuş bunu hak etmiyor bu çocuklar.
banadalazm
Çocuk çok pasif kalmış. Adamlar yanına geldiğinde Sanane lan aq çocuğu işin yok mu senin demesi ve o telefonu kafasında patlatması çok önemli. Anlayacakları dilden konuşup oralına devam etmesi lazımdı, burada hatalı olan bu arkadaş
lorem ipsum
nasıl kafalar bunlar bilemiyorum dediğim durum. orman gibi dağ başı bir yerde yürüyüş yaparken bazen benim gibi yürüyen, bazen arabada veya dışarıda oturan çiftlere denk geliyorum. hepsinde göz göze gelmeden hemen uzaklaşıyorum ki yanlış anlama olmasın. hatta bazen içimden geçiyor, ya tam yiyişirken denk gelseydim nolurdu diye. hiçbirinde köşeye sinip telefonu hazırda tutup sonra oyuncak kutudan fırlayan kukla gibi bir anda belirip üstlerine koşardım demiyorum. garip kafalar cidden.
toreooley
Çekim yapan polisler meslekten ihraç edilmiş.Hayret edilesi bir durum,öte yandan insanın başına ne geliyorsa ya meraktan ya yaraktan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol