psikolojik şiddet suç sayılsın

Sigmund Freud
daha çok kadınların erkeklere uyguladığı psikolojik şiddet, fiziksel şiddet ile aynı cezai yaptırımı olsun kampanyasıdır.
kadınların erkeklere söz ve davranış ile hayatı dar etmesi, erkeği yaşayan ölü haline sokabilmektedir.
bu da en az fiziksel şiddet kadar önem verilmesi bir durum.
dolores
Saçma bir fikirdir. Psikolojik şiddetten kaçabilirsin, irtibatta olduğun kişiye basarsın engeli olay biter. Uzak durursun yine biter. Fiziksel şiddet ile kesinlikle bir tutulamaz. 2 trip çektiniz diye nelerle denk tutmaya çalışıyorsunuz. Saçmalamayınız, geçiniz.
2
Sigmund Freud Sigmund Freud
dayak yeyip de 5 yıl boşanamayanlar var, ömür boyu boşanamayanlar var. psikolojik şiddet görüp de ömür boyu boşanamayan da çok var.
dolores dolores
Şiddet uygulayan birinden boşanmak kolay olmayabilir, tehtit eder boş atıp tutuyor deyip çat diye boşayamayabilirsin. Psikolojik şiddet olduğuna eminsen, arkanı döner gidersin. İrtibatı kesersin. Psikolojik şiddetten korkup boşanamayan yoktur gerçekten sadece onunla kalıyorsa.
okuryazar
Hapisanelerde yer kalmaz.
İyisi mi kendini korumayı öğrensin herkes.
1
4justice 4justice
kadına yapılan siddet içinde kendini korumayı ögrensin diyecek kadar samimi misiniz ?( Kadına şiddeti tasvip etmiyorum ) yazikki bunu açıklamak zorunda kalıyorum ayrıca. Öyle bir algı oluşmuş karşıt konuşunca . kadın düşmanı tu kaka
okuryazar
Birey her konuda kendini korumayı öğrenmeli. Mümkünse küçük yaştan. Korumacı zihniyetle pamuklar içinde yetiştirip sonra elin zobusunun şiddetine terk ediliyor kadınlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol