oral seks

hakiki tosun paşa benim
Sevmeyen kadın azdır, seven kadın da müptelâdır. Ama iyi yapan bir erkek varsa karşısında.

Kılsız-tüysüz tertemiz bir vajinada yapılması önemli. Yani sevgili hanımlar, temiz olmanız mühim o an.

Erkekler için söylüyorum. Sevişme başladığında öpüşürken bir yandan da elinizle uyarmaya başlayın klitorisi. Sakin ve tatlı tatlı başlayın. Parmaklarınız klitoris üzerinde gezinirken yavaş yavaş o ıslaklığı hissedeceksiniz.

Acele etmeyin ve yavaş yavaş inin aşağıya. Aşağıya doğru ilerlerken partnerinizin her saniye daha da artacak heyecanı.

Direkt klitorise yumulmayın, diliniz kasıklarda ve klitoris çevresinde gezinsin biraz. Parmaklarınız klitoris üzerinde olabilir o an.

Dudaklarınız klitoris üzerine gelince sadece dilinizi hareket ettirmekle kalmayın. Aşk yaşayın, sevişin klitorisle o an. Dil darbelerinizin arasına emmeler ekleyin, klitorisi emin. Partneriniz emildigini hissetsin. Arada ufak ısırıklar atarak klitorisi dişlerinizin arasında gezdirin ve ara vermeden emmeyi, yalamayı sürdürün.

Bu aşamada parmaklarınızı vajinaya sokup çıkartın ve penetrasyon sağlayın. Arada dilinizi parmak gibi kullanıp vajinaya sokun, diliniz vajinaya girip çıkarken parmağınız klitorisi ihmal etmesin.

Partneriniz o an çok ıslak olacak, hatta yüzünüz gözünüz batabilir. Bu ıslaklık çok güzel bir şey, sizi durdurmasın, devam edin o an. Eğer tiksiniyorsanız bunu belli etmeyin kadına, yoksa atmosferi dağıtabilirsiniz.

Partnerinizi ister orgazma ulaştırır, ister yarıda kesip penisinizi vajinaya sokarak devam edebilirsiniz. Paşa gönlünüze kalmış bir çift olarak.

Oral seks candır arkadaş. Yapmam-yaptırmam demeyin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol