meme görünce tüm dertlerini unutan adam

albay kotak
iş, güç, para ve en önemlisi varoluşun mutlak getirisi olan sorunların çözümü bu kadar basit sanırım. yani diğer insanlar gibi "yea yanımda biri olsun." yok "ya tutunacak dalım olsun" diye yırtınmaz bu adam. tek aradığı iki güzel dolgun ve pembe uçlu memedir.
ne o? adam sapık değil mi? tabii canım... sizin gibi sırf yalnızlıktan kurtulayım diye birine seni seviyorum demez bu adam. ya da hormonlarının esiri olup dönüşü olmayan yollara adım atmaz. bekler sadece ve ister... istedikleridir görecekleri. ne bir kadının göz yaşında emeği vardır ne berbat olan bir anıda imzası. kendisidir bu adam... ilkelliğine de ihanet etmez karşısındakinin modern duygularına da. ve siz ona zarar veremezsiniz. ona küfür etseniz güler size. sizin küfürleriniz yaşamı aşırı ciddiye aldığınızın kanıtıdır çünkü.
bu adam gibi olmak... nasıl desem yürek işi. önce ayıplanmayı ve hatta ötekileştirilmeyi göze alacaksınız. ama sonra her şey daha kolay olacak. misal artık derdin ne diyene verecek mutlak cevabınız olur. ve evet bu gece kötü bakıyorum gökyüzüne. beni iyi edecek, zihnimdeki kasvet duvarlarına küfür ede ede vuracak bir çift dolgun göğüs merakım. evet ben sapığım, ama siz de yalancısınız...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol