Koyun derisinden olanlar çıkmış. Biraz şırdan ya da mumbar görüntüsü verebilir ama gene de şişmekten iyidir.
kondom alerjisi
(bkz: vegan kondomu)
ok tenn ve durex gerçek dokunuş ile çözülebilecek hadise. tek dezavantajı, diğer prezervatiflerde indirim varken bunlarda kampanya falan olmaz.
lateks içermeyen prezervatifler bulunmakta. lateks alerjisi olanlar güvenle kullanabilirler. ancak sanıyorum fiyatları biraz daha pahalı.
Latekse alerjisi olan kişilerde görülen olay. düşünsene kondomu takıyorsun tam havandasın işe başlayacaksın o da ne kaşınmaya başlıyorsun sonra yavaşça vücudun şişiyor. Kısaca çekilmez bir hastalıktır.
(bkz: kondom alerjisi) varken?
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?