Özellikle watsons gibi yerlerde kartın isimsiz tarafını uzatır, temassız özelliği var diyerek alışverişimi saniyeler içinde çat diye tamamlarım. Böylece hiçbir kadının tacizine maruz kalmam.
kasiyer kızın kredi kartından ismini öğrenip facebooktan eklemesi
genelde fakir mahallelerinde yaşayan evlilik meraklısı kızların başvurduğu yöntemdir. tek amacı meslek sahibi olan bir erkekle evlenmektir. erkek tarafının dikkatli olması gerekir.
Aynısını bir erkek yapsa sapık, tacizci diye afişe ve linç edilecektir.
Rızası dışında insanların kişisel verilerini farklı amaçla kullanmak kadın için de erkek için de yanlıştır halbuki.
Rızası dışında insanların kişisel verilerini farklı amaçla kullanmak kadın için de erkek için de yanlıştır halbuki.
MoneyClub için numara verirken hafızasını sevdiğim adamı diyerek arttırıyorum.
Facebook hala var mı?
Varsa oralardan kız düşürmek kaldı mı ki??
Varsa oralardan kız düşürmek kaldı mı ki??
bunun tersi de senin alışveriş fişinden kasiyer kızın ismini öğrenip sosyal medyada peşine düşmen olabilir. Bu da seyrek rastlanan bir olay değil;)
%98
Cüzdanım calındığında gittiğim karakolda ifade verdigim polis memurunun gecesinde mesaj atması durumudur.Hayret edilen olaylar
başıma gelmişti yıllar önce, cesaretini taktir edip kabul etmiştim. ancak hiç yazmadı, ben de yazmamıştım. öylece 3-4 yıl durdu. sonra evlendi.
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?