kamikaze sperm

ilhampipisi
Dar pantolon veya bisiklete fazla binme sonucu sayıları artan ve armut başlı spermler gibi yumurtaya ulaşmak için doğrusal hareket etmek yerine bulunduğu bölgede daireler çizen üçgen başlı olan sperm türüdür.

Şekli ve hareketleri farklı olan bu spermin görevi zayıf ve problemli spermleri kendi kamçısıyla durdurup hem kendisini hem de onu imha etmekmiş. Ayrıca spermlerin vajina da 1 haftalık yaşam ömrü olmasından dolayı vajinadaki yabancı spermleri de öldürme görevi varmış.
(bkz: vajinamdaki yabancı)

Zayıf spermleri öldürmesi sebebiyle en uygun spermin yumurtayı döllemesini sağladığından doğa ananın mucizelerinden birisidir. Burada erkeğin göreviyse sperme kalitesini düşüren: dar pantolondan ve vücut sıcaklığından daha soğuk olması gereken testisleri vücüda yapıştırıp ısınmasına sebep olan dar iç çamaşırlardan uzak durması (tamam kilt giy demiyorum tabi giysen faydalı olur ama yine sen bilirsin) stres ve sağlıksız beslenmeye son vermesidir nokta
(bkz: katil sperm)
mermaid
Bu başlıktaki entryi okuduktan sonra bir yaşıma daha girdim. 3 dilek hakkımdan birini bu dilek için kullanıyorum. Dilerim dünyada ki bütün spermler kamikaze sperme dönüşür ve bütün spermler kendini vajinada imha eder ve gelecek asırda insanlığın soyu böylece tükenir. Dünya barışının tek yolu da bu zaten üreyememek çoğalamamak. Kimse hiçbirşeyi ötekilemez ve yok etmeye çalışmaz var olanın kıymetini bilir böylece.

Beyler olabildiğince dar pantolon dar iççamaşırı giyin bol bol uzun süre bisiklete binin hedefimiz kamikaze sperm.
1
lorem ipsum lorem ipsum
spermlerin günahı ne peki? onlar da birer can...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol