kadınların prostatı olmaması

comrade
erkeğin adet görmemesi ile benzer bir durumdur.

evrim sürecinde, insanların vucüdunda hala çok büyük hatalar mevcut. örneğin 20 yaş dişi: hiç bir işe yaramaz ama ileride çok büyük sıkıntı yaratır. örneğin apandist: işlevini yitirmiş bir organdır ama hala insan vücudunda varlığını sürdürür. patlaması ile fellik fellik hastane aratır. eldeki sinirlerin daracık bir alanda sıkışıp kalması. sonuç: karpal tünel sendromu.

erkeklerin prostat olmasına yol açan neden, penisteki prostatın (aslında en önemli görevi işemektir) zamanla işlevini kaybetmesidir. akıllı tasarımcılar henüz çözümü bulamadılar ama üstünde çalışıyorlar. aynı şekilde kadınların da her ay adet görmesi tamamen saçmalıktan ibarettir. her adet sonucunda sağlam bir yumurta çöpe atılmaktadır. üreme işlevine sahip kadınların yumurtası hiç bozulmasa, her ay bunu kaybetmek zorunda kalmasalar, işte ben buna akıllı tasarım derdim. belki 5 milyon yıl sonra kadınlar bu illetten kurtulacak ve ped reklamları tarihe karışacak.

sözün özü: sürekli yanlış çalışan ve bozulan bir makine tasarladıysanız, ona akıllı tasarım diyemezsiniz. prostat ve anal ilişki arasında analoji kuran bir makine yanlış tasarlanmıştır.
cobalak
vardır,kadındaki adı skene bezidir,idrar çıkış deliğinin yanlarında Bartolin bezleri ile birlikte ilişki esnasında,salgıları ile kayganlık sağlar

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol