kadınların mastürbasyon yapamaması

organick
Masturbasyon kişisel bir eylem olduğu için aleme reklam etmenin bir anlamı yoktur. Bunu sorgularsanız daha yerinde olur. Neden alenen belli ediyorsunuz arkadaşlar nedeen. Bu arada, Haberi olanlar haberi olmayanlara anlatsın.
lorem ipsum
böyle bir şey varsa bu toplumun ve ailenin bireyini eğitememisinin ayıbıdır. kast etiğim şey ailenin veya toplumun çocuklara "bak evladım mastürbasyon şöyle yapılır" diye nokta nokta göstermesi değil. ama en azından sağlık, cinsellik, beden gibi konularda sürekli bilgili olması ve kendine zarar vermemesi gerektiğini ona aşılayabilir. bu şekilde çocuğu doğru bilgiye ulaşmaya teşvik edebilir. bu farkı anlatabilir. eksikliğini hissettirebilir.
2
mermaid mermaid
Cinsellik çok hassas bir konu.
+ 18 diye bir bir kanunu bile var.
Ben o beynin olgunluğa ulaşmadan bir çocukla cinsellik konuşulmasına karşiyim
Hatta androidler tabletler bilgisayarlar sayesinde yeni nesil çok kolay +18 içeriklere erişebiliyorlar . önüne geçilmesi baya zor gibi internet filtreleri var ama bu konuda her aile bilinçli olursa anca önune gecilebilir yoksa her aile uygulamadiktan sonra arkadaşinin telinden yine izleyecektir. Bu konu çok hassas olduğu icin ailelerin bu mastürbasyon konusunda bilinclendirmesi bana uygunmuş gibi gelmiyor
lorem ipsum lorem ipsum
Kısmen doğrusun, kamu eğitiminin önemini de gözardı etmemek lazım. Ne olursa olsun insanlar kendilerini de eğitilmeli.
mermaid
Erkekler cinsellik konusunda hep bir övünme çabası içindeyken kadının bu durumdan utanması böyle bir algıya sebebiyet vermekte. Oysa Kadın kişinin utanması mastürbasyon yapmadığı anlamına gelmiyor. Sadece gizliyor.

Bilmediğiniz herşeyi yok sayarsanız böyle düşüncelere kapılmakta normal haliyle . kadınlar mastürbasyona yaş olarak erkekten çok evvel bile başlar diyorum . (bkz: kişi kendinden bilir işi )
comrade
kadınlar mastürbasyon yaparken bana haber vermiyorlar diyen bir zatın, bu nedenle kadınlara olan kırgınlığının bilimsel açıklamasıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol