kadınların gördüklerine değil duyduklarına tav olması

ilhampipisi
Doğru olup olmadığı konusunda ciddi şüphelerimin olduğu önerme. Tamam tatlı dilli şairler hep çapkın olarak akıllarımızda yer edinmiştir ama şimdi beyaz atlı prensin özellikleri (yakışıklı, zengin, prens belki bak belki diyorum biraz entel) arasında henüz tatlı dili sayanı görmedim. Çene hattı belirgin, küçük burunlu, kısa siyah saçlı kadınlar hariç. Genelleme yapıcam ama ilginç bir biçimde nutuk atan kimselerden hoşlanıyorlar.
okuryazar
Görünce kulakları da birden duymaya başlar aslında. Erkeği yaşlanınca dinlemekten vazgeçmelerinin sebebi de budur. Görecek bişi kalmamıştır.
3
ilhampipisi ilhampipisi
Aklımdaki Bütün soru bulutları dağıldı. Artık hipergamiye koşulsuz inanıyorum.
mermaid mermaid
Okuryazar bende artık hipogamiye inaniyorum çünkü hayatta herşey zıttıyla var. fakir ama gururlu erkekde sevilir ve evlenilir. Ve yüzünu hic Görmedende biri sevilebilir. Görmeden sevilemeseydi hiçbir kör aşık olamazdi şükür kör degilim ama yüzünu bile görmeden iki kez aşık olmuş biri olarak bende kadınların duyduklarına tav olduguna inaniyorum .biz görselci değil işitselci gibi birşeyiz.bir erkeğin karekteri kişiligi nezaketi fikirleri ve zekasi beni etkiliyor . duymadan veya okumadan yahut işaret dili bilmeden kısaca iletişim kurmadan bir kişi salt görüntüsü ile analiz edilemez. Ben çözümleyemeden iletişim kurmadan kimseden sıırf görsellik diye etkilenmiyorum . hipogamiye inanmakta zîttiyla var oldugu icin hipergamiyede inanmak demek . bunlar hayatin icinde olmaması gereken ama olan şeyler. Bir genellemeye tabii olmamalı .
mermaid mermaid
Birde erkeği yaşlanan kadın kendisi gençlik iksirimi içmiş herhalde kendide erkegi ile birlikte yaşlanıyordur dedirtti
cobalak
Erkek görsel,kadın duysal uyarılara açıktır,erkek baldır,bacak,göğüs,saç,baş ile ilgilenirken ve bunlar onu cinsel olarak uyarırken,kadın ruhunu okşayacak,değerli olduğunu,arzulandığını hissettirecek ruhu ve kulağı ile duyacağı uyaranlarla cinsel olarak uyarılır

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol