kadinlar jinekolojik muayene sirasinda tahrik olur mu

dolores
Tahrik unsuru olmadığı için olmaz. Kadının cinsel isteğini tetikleyen en önemli unsur ön sevişmedir. İçine çat diye sokulan bir cisim acı bile verebilir.
organick
Tahrik olan kadın vardır belki ama ben bütünüyle korkutucu buluyorum. Diş hekimine gitmek kadar korkutucu geliyor diyeyim siz anlayın.
malina
Ben korkudan dis hekimine hiç gitmedimki. Şükür şimdilik ihtiyacta olmadı. Vay anam vay! Durumlar çok zor desene
gods apostle
buna tahrik olmuyor diyen insan vücutlarındaki hormonların ne kadar karmaşık bir sistem ile çalıştığını bilmiyordur çok net. kontrolü olmayan bir yapıdan bahsediyoruz burda, nasıl oluyor da tahrik olamayacağınızın garantisini verebiliyorsunuz anlamıyorum. en çok da kadın yazarlar tahrik olmam falan demiş ama biraz hikaye anlatmışlar hatta büyük hikaye. madem jinekolojide ağrı ve korku hakim oluyor o yüzden tahrik olmayız diyebiliyorsunuz da regl ağrısından yataklara düşerken neden aynı zamanda "gördüğüm ilk erkeğe verecek kadar libidom yükseliyor, lanet olsun böyle döneme" diyebiliyorsunuz? sizi yargılamıyorum yanlış anlamayın bu size has bir durum da değil, nice özel şoför ile zırhlı mercedes vito araçla otelinden alınacak kadar şirket için değerli insanların, şirketin yıllık bilanço raporlarını sunarken tahrik olup sertleştiği ofis kadınları tarafından gülerek anlatılan olay. şimdi böyle bir ortamda sertleşmek için bir sebep görebiliyor musunuz? hayır. dediğim gibi hormonlar çok karışık bir sistem ile çalışıyor, anlayamıyoruz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol