instagramda tüm kızlar çok güzel ve zengin moralim bozuluyor ?

gizli üye
intagramda dolaşırken tüm kızların çok güzel ve zengin olduğunu görüyorum. ben üniversite sonda ailesi ile yaşayan orta gelirli aileden biriyim. babamdan aldığım harçlık ile ancak yaşıyorum. normal yakışıklıyım. bu zengin ve güzel kızlar bana asla bakmaz. moralim çok bozuluyor. herkes çok zengin,çok güzel, binlerce takipçisi var. benim 110 takipçim var sadece. o da akrabalar genelde

24 yaşında Erkek
the red pill
aslında o zengin gözüken kızların çoğu zengin değil. sadece kendilerini zengin gösteren fotoğrafları seçip yayınlıyorlar. 50 TL borç ver desen çoğu veremez. Ortadoğu ülkesinde yaşadığımız için kişilikten çok zenginlik önemli.
aslında zengin olmayan ama kendini zengin gösteren kadınların iç dünyasında büyük dramlar var merak etme.
güzel gösterme konusunda da öyle.. bir çok defa filtreden geçmiş, üzerinde oynanmış en iyi çıkan fotoğraflarını cinsellik sosuna bulayıp servis ediyorlar.
hepsinin amacı belli ; daha çok ilgi çekmek ve zengin erkek bulmak..
dolores
Amann bozulursa bozulsun napalım. Düzgün, seven, aynı zamanda güzel kadın bulunca da sikip bırakma peşindesiniz. Koy götüne bozulursa bozulsun moraliniz. Size bu tarif ettiğin kadınlar yarandığı için sikimde değil. Müstehak hepinize.
Sigmund Freud
instagram resmen kızların birbirine hava atma uygulaması gibi bir yer oldu. normal bir erkeğin bakıp da kafayı yememesi zor. instagramda türk kızlarının hayalleri paris ama gel gör ki hayatlar beylikdüzü metro durağında itiş kakış sıra beklemek.
bence daha fazla kafayı yememek için instagramı kapatıp hayatımızdan çıkartmamız gerekiyor
bluecrab
Bir kaç kere denk geldim, o kızların çoğu zengin filan değil, arkalarından 5-6 metre mesafeden elinde telefonla yürüyen sevgilileri ya da kız arkadaşları var..

Misal beach'e gitmişse hiç bir şey yemeden günü geçirebiliyorlar, ama barın en manzaralı köşesine gidip fotoğraf çektiriyorlar, ya da otellerde boş loca/pavillion varsa bir içine girip/yayılıp foto çektiriyorlar ve kovulmadan çıkıyorlar.. sorarlarsa bütün günümü orada geçirdim dersin muhabbeti.. ha gittiği yerde birisiyle tanışır yanına kaynarsa ne ala, yoksa çoğunun o hayat tarzında bir gün bile geçirecek parası yok.,

Az sayıda olanı kendilerini Mercedes'e bindirecek erkek arkadaşlara, daha az sayıda olanıysa suggar daddy'ye sahip..

Gerçi genç kızlarda suggar daddy arayışı arttı son zamanlarda, işsizlik vs artınca genç ve paralı erkek bulmak zorlaştı.. suggar daddy'ler de hiç acımıyor, birinden ötekine zıplıyor, ayda bir değiştiriyorlar, alan razı veren razı..

Gerçekten zengin olan kızlara aile prestijinin önemi küçüklükten öğretilir, zenginliği göstermek çok azının yaptığı bir şeydir..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol