hanımcılık

organick
Gerçekten kazanıyor mu? Ya da aslında her şey olması gerektiği gibi midir? Günlük yapılan işlerde(yemek yapmak, ev işleri paylaşımı, temizlik, çocuğun bakımı) erkeğin hanımı ile iş paylaşımı yaptığı gerçeği var, evet. Yani gayet normal olan bu durumu sıradışı olarak algılamak ve erkeği yüce gönüllü(aslında hanımcı) ilan etmek nedir?

Şahit olduklarım arasında bana erör verdiren ise kadın ve erkek bir konu üzerine tartışırken, kadının bir anda erkeğin koluna eliyle dokunarak baskı kurmaya çalışmasaydı. Sen sus dedi ona, dedi ve erkek sustu. Hanımının sorgusuz sualsiz her dediğini yapan, bir bir dediklerini uygulayıp, ikilettirmeyen hanımcı, gerçek hanımcı budur bence.

okuryazar
eş olarak iyidirler. evlenecekseniz hanımcı erkeği tercih etmekte fayda var.
Akıllı adamların çoğu da dışarda ne kadar alfa olursa olsun evde hanımcıdır.
En başarılı patron ve yöneticilerin iş hayatındaki tüm saldırgan, diktatör tavırlı tutumlarını evin kapısında bıraktıklarına ve eşleri yanlarındayken hiç de saklamadan hanımcı olduklarına defalarca şahit oldum.
zek
cinsel tercihini hanımlardan yana kullanmak. Tercihi böyle yapınca, hanımın suyuna gitmek gerekiyor haliyle. yoksa kaydırma yaparsın ve istemediğin yere yerleşirsin :)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol