eski sevgiliye söylenmek istenen sözler

gudubet kari
Hiçbir şeyi yargılama, mutlu olacaksın. Her şeyi affet, daha mutlu olacaksın. Her şeyi sev, en mutlu sen olacaksın.

Yüreğinde hissedersen, mesafe yoktur.
Ne istediğini bildiğinde ve bunu yeterince çok istediğinde, onu elde etmenin bir yolunu bulacaksın. Bir gün değil hergün istersen olur. Çünkü, İnsan sınırsız bir coşku duyduğu her şeyin üstesinden gelir. Beklersen, sadece sana geleni alırsın; ama eğer gidersen, istediğin herşeyi... Eğer sen imkansızı yapmazsan, olanaksız ile karşı karşıya kalırsın... İmkansızla imkan dahilinde olanın arasındaki tek fark, insanın kararlılık derecesidir. Hiçbir şeyden asla vazgeçme; çünkü vazgeçenler yalnızca kaybedenlerdir.

şunu unutma; Bazı yenilgilerin nedeni, insanların işi yarıda bıraktıklarında, başarıya ne kadar yakın olduklarını bilememeleridir.Hayat, insanın cesaretine göre büyür veya küçülür.

Yüzüne kapatılan kapılar ile kararlılığın test edilir. arkandan kapatılan kapılar ile de cesaretin test edilir. Önce farkı yarat sonrada fark yarat.
Hayatımın erken dönemlerinde öğrendim ki eğer bir şeyi istiyorsan, biraz gürültü yapsan iyi olur. Her nereyi düşlüyorsan, oraya aitsin. İçindeki düşü uyandır! Düşlere uyan.. Çünkü düş, gerçekleşmek ister.

insanın hayatta güçlü olması önemli değildir, kendini güçlü hissetmesi önemlidir. Kötü bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde, sakın pes etme! Çünkü işte orası, gidişatın değişeceği yer ve zamandır. Geçmiş ne kadar zor olursa olsun, her zaman yeniden başlayabilirsin

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol