erkek çocuklarını kız gibi yetiştiren anneler ?

gizli üye
ben 14 yaşında bir kardeşinizim annem benden sadece 15 yaş büyük yani 15 yaşında doğurmuş. babam annemle birlikte olup hamile olduğunu duyduktan sonra annemi terk edip gitmiş. daha sonra annem bu olaydan sonra tüm erkeklerden nefret etmeye başlamış. ve bu olaydan sonra annem beni çocukluğumdan beri hep kız gibi yetiştirdi bana kız gibi davrandı kısaca beni kız gibi görüyor. bana çocukken hiç oyuncak araba almazdı barbie bebekler alır saçımı uzatır geceleri saçımı tarar elbise giydirirdi. bu sebepten ötürü hayatım boyunca her zaman bir kimlik bunalımı yaşadım. şu anda 14 yaşındayım. lisede hala kız gibi saçlarım uzun kestirmeme izin vermiyor. annem bana pembe bir çanta aldı ve zorla onu kullandırtıyor bana. ne zaman erkek şeylerine özensem o bunu gördüğünde her zaman ağlar ve sende pislik baban gibi bir erkek olacaksın değil mi der benime konuşmaz. şu an liseye giderken giydiğim ayakkabı dahi her şey pembe ve okulda benime sürekli dalga geçiyorlar artık kız mıyım erkek miyim onu bile bilmiyorum tek isteğim bunu insanların okuması ve eğer ileride çocukları olursa aynısını onlara yaşatmamaları.

yas : 18
cinsiyet : Kadın
rumuz : aparkatatanbaksir
melankolik azgin
Çok yanlış yapan bir annedir. Bak kardeşim 2 ablam ve 1 kız kardeşim olan ben de bunlara teyzeler, halalar, babaanne ve anneannenin eklenmesiyle yaklaşık 10 tane kızın arasında büyüdüm. 2 ablam, annem ve kız kardeşimle banyo bile yaptım 15 yaşına kadar ama cinsel kimliğim hiçbir zaman değişmedi ki bana da sana davrandıkları kadar davransalar hiç erkek arkadaşım yoktu. Anneni karşına al ve konuş bence. Arkadaşlarım benimle dalga geçiyor falan de.
Sigmund Freud
ilginç bir vaka. öncelikle annen ve sen ayrı ayrı psikolojik terapi almalısınız. paranız yoksa devlete başvurmanız gerekir.
avrupa'daki lgbt çiftlerin, tayland'daki erkeklerin falan kız gibi yetiştirilip sonunda da travesti olduğu çok fazla durum var. yani çocukken nasıl yetişiyorsan, hayatının geri kalanında da bundan izler taşıyorsun.
yani bu saatten sonra en iyi ihtimalle bi-seksüel olabileceğini düşünüyorum.
tabi artık 18 yaşına gelmişsin. senin için en doğrusu neyse onu seçersin umarım

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol