erkeğin evinde intihar edip erkeği cezalandırmak

the red pill
milyonlarca psikopat kadın var değil mi? bipolar bozuk vs.
mesela kadın intihar etmeyi düşünüyor ve bir erkeği de cezalandırmak istiyor. örneğin eski sevgilisini,kocasını,kıskandığı bir erkeği,iş yerinde birini vs

kadın bir görüşme ayarlayıp adamla beraberken camdan direkt atlayıp intihar ederse ; twitter mor halka cemiyeti, ekşisözlük meriçleri, feminazi cemiyetleri vs yoğun bir yargısız infaz kampanyası başlatacak. adam ağırlaştırılmış müebbet yiyecek.

'bir tane bile intihar eden kadın olamaz, ayağı taşa takılıp ölse, erkek katletmiştir' kampanyasına kurban gitmemek için milyonda 1 ihtimal bile alıp da azıcık ruhsal sıkıntı belirtisi bile gösteren kadınlarla baş başa asla kalmayın dostlar.
1
qubar qubar
Derin mevzu gündemde böyle bir olay var onunla bi ilgisi varmı yoksa genelmi öylemi esti,her olay ayrı ayrı değerlendirilmesi gerekiyor senin dediğinde olabilir diğer türlüde bazen erkek düşmanlığı hat safhada olabiliyor benide bir kadın doğurdu ben kendi adıma hak etmiyorum
kadin duskunu
Sadece aptalların inanacağı şey.

İntihar ve intikam çok farklı şeyler. İkisinin güdüsü çok farklı şeyler. Alacak intikamı olan kişi hırsla ur ve hayata tutunur. İntihar ise çeşitli sebepler yüzünden artık sağlıklı düşünemeyen bünyenin kaçış yoludur. Kendi canından vazgeçen kimse intikam falan siklemez.
organick
Ee link verilmemiş?

Bilinçaltınıza hayranım.
aynı senin gibi biri yazıyor bu sözlükte. Hanginiz gerçeksiniz çözemedim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol