savaş görüntüleri eşliğinde sevişmek

albay kotak
savaş ve gözyaşı beni her zaman azdırmıştır.

kızmayın bana , ama yargılayabilirsiniz. suçu günahsız olanınız atsın demiyorum. çünkü bizler post-modern toplumun artıklarıyız. bunun farkında olmanız size saygı duymam için yeterli bir durum.

savaş beni her zaman azdırmıştır. sebebini hiç sorgulamadım . belki eski hayatımda bir kurttum belki de onlarca cariyesi olan bir komutan , belki de büyük dedelerimden biri sıkı bir eşkiya idi. bilemem. bildiğim tek şey savaş isminin beni acayip tahrik etmesi. lisede savaş ismindeki bir arkadaşı s.kmiştim. ikimiz de masumduk. tek suçlu savaştı. en son kendisini taksim'de mini etekle gördüm. kendisinden sizin huzurunuzda özür diliyorum.

laleli'de tezgahtarlık yapan valeriya isminde ukraynalı bir kız var. yıllardır tanırım. arada , arada derken ayda bir kaç kez gelir , evimi temizler , sırtımı keseler ve gider. sevgili değiliz ama arkadaş ta değiliz. ismini koyamadık ilişkimizin. bu gece canım sıkıldı. gelen giden yok. "gel amiral battı oynayalım " diye mesaj attım. anlamamış ne demek istediğimi. ama ne zaman gel desem gelir. karşı koyamaz bana. bu konuda kendisine de kızar. ben de kızarım ona. geldi. üzgündü. malum sebepler. ben üzülmedim ama. yemek yaptı yedik. playstationu açtı. bu sefer başka oyun oynayacağız dedim. anlattım. biliyormuş. küçükken oynarlarmış. ben rusya oldum. o ukrayna. her batan gemide bir parça elbise çıkacak dedim. hoşuna gitti. ve oyuna başladık. o çıplaktı oyunun sonunda , benim kazak çıkmıştı o kadar. a haberi açtım. ne zaman eve kız getirsem a haber açarım. komşular rahatsız olsalar da ses edemezler. tanımadığım ama yüzlerine aşina olduğum çirkin adamlar savaş görüntülerini yorumluyorlardı. gözleri doldu .. ve anadan üryan çıplaktı. ben sertleştim. ve bana resmen saldırdı. özgürlüğe koşar gibi .... hıncını alır gibi düşman askerinden ... düşman karargahına canlı bomba olarak saldırır gibi ...ve salonun ortasına atom bombasını atmadan durduramadım. ikimiz de çığlıklar içinde barıştık. aynı anda...ve sonra barış geldi her savaşın ardından olduğu gibi...tekrar en ufak bahaneyle bozulacak bir barış. ...şimdi anladım savaşın beni azdırmasının sebebi barışmış. lisedeki savaş dediğim çocuğun kız kardeşi.

şimdi anladım.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol