ilk cinsel deneyim

zeigarnik etkisi
Genel olarak iyi geçmeyen deneyim. Beklentileri düşürmek gerekiyor.
Benimki şöyle oldu; 19 yaşımı bitirmeme bir ay vardı ve kendimden 8 yaş büyük bir erkeğe aşıktım. Aslında etrafımda çok fazla toplumsal baskı vardı ama kişisel olarak ben evlilik öncesi cinselliğe karşı olmadığım ve çok normal bulduğum için ne bekliyorsun ki modundaydım.
Yapanlar bilir o dönem kafanız pek yerinde olmuyor. O kişiyle olacak birlikteliğe verdiğimiz önem aslında tam olarak toplumun da verdiği değerle eşdeğer. Çok aşık olduğum ve ileride evlenmek istediğim adamla yapmamam saçma olur diye düşünüyordum. Çünkü bir yandan bu ikiyüzlülük.
Partnerim bu konuda bilgili olması güzeldi ama o an aklımın tamamen uçuk olmasından dolayı arabanın bagajında yaptık. Hem zaten oldukça zor olan girme süreci yıpratıcıyken bir yandan da sert bir zemin kendinizi mezbahada gibi hissetmenize neden olabiliyor o yüzden fantezi yapacağım diyip saçma sapan yerlerde ilk deneyiminizi yaşamayın. Yaptıktan sonra sevgilimin o gün yanımda olmasını çok isterdim ama olmadı. İlişki sonrası 2 saatlik yol gittiğimi ve 2 kere yanlış otobüse bindiğimi hatırlıyorum.
Çok sevdiğimi aşık olduğumu düşündüğüm adamı 1 ay içinde terk ettim. İlk deneyimin kötü olması beni o kişiden soğutmuş olmalı.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol