dövmesi olanların bunu gösterme telaşı

odipus
eh, neden onca zahmet çektik? üstelik para harcadık kardeşim, tabi ki göstereceğiz. çok cool olduk bi kere tamam mı? üstelik gece gündüz bir sonraki dövmemi nereye yaptıracağım onu düşünüyorum.

benim anlamakta zorlandığım bi diğer husus, modanın çok ama çok güçlü birşey olması. dövme bunca yaygın değil ve hakikaten marjinal birşeyken 'ooovvv iğrenç, hayatta yaptırmam, karım-kocam, oğlum-kızım vs. de yaptıramaz, izin vermem. sen ipne misin, yollu orospu musun?' falan diye sayıklayan sözgelimi 40yaş üstü yurdum insanı bu moda başlayınca tak çakıyo bileğe k.atatürk'ü, enseye karısının-kocasının adını kollara oğlu berke kızı büşranın adlarını. ulan hani bu ibnelikti, hani orospuluktu? yenge hanım göbeğe piercing bile yaptırıyo sonrasında, uzun dedikodu kanalları sonrası kulağımıza geliyo falan. tamam abi istersen gidin swinger partide takılın, ama başkasının yaptığına da konjektür gereği bunca ileri geri laf etmeyin.

moda olmadığı zamanlarda dövmesini yaptıranlara, at kuyruk saç uzatan küpe takan erkeklere, konjektürel takılmayanlara hasseten selam ederim:)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol