ilk defa feminen gay ile beraber olacak hetero erkeklere tavsiyeler

hakiki tosun paşa benim
başlıkta bir sıkıntı var bence. Gay ile sevişen erkek hetero olamaz, biseksüeldir o.

''Sâdece 1 kez denemek'' diye bir şey de olamaz. Çok net söylüyorum hetero bir erkek feminen gay ile denemez, aklından geçirmez, hayâlini bile kurmaz. 1 kez deneyenin biseksüelliğe yatkınlığı vardır. Bence yâni.

Düşünüyorum, yâni imkânı yok.
arcq and arc arcq and arc
orada ben bir kere deneme mevzusunu şöyle açıklamaya çalışmıştım. hayatında bir kere içki içmiş adam alkolik değildir. adam bir kere merak etmiş, bir şekilde denemek istemiş. ya da yanlışlıkla sevişmiş 😂 belki de kendini keşfetmeye çalışmış vs vs artık her neyse. bir gay ile sevişmiş , pişman olmuş, tövbe etmiş, gitmiş bir kadınla evlenmiş çoluk çocuğa karışmış. bu adama öbür boyunca gay denilebilir mi şimdi ?😂
hakiki tosun paşa benim hakiki tosun paşa benim
arcq anlıyorum seni ama şartları ne kadar yumuşatırsan yumuşat o kişi yine de biseksüeldir. Gay de değildir ama hetero da değildir. Hakikî bir heteroseksüel 1 kez olsun bile denemeyi düşünmez. Biseksüel anlayışa ve zevklere sâhipse hem kadınla hem de erkekle birlikte olur ama hakikî hetero o bahsettiğin 1 kereyi bile denemez, aklına getirmez.
arcq and arc arcq and arc
merak ederse, bir kere denemişse, ve hayatının geri kalanında bir daha denememiş ise heteroseksüeldir. bu gibi şeyler illa doğuştan gelen veya ömrünün sonuna kadar sürecek şeyler değildir. ben bunu anlatmaya çalışıyorum. herkes her zaman merak ediyor ve bir şekilde bunu deniyor. sen biseksüel anlayışına sahiptir diyorsun ama biseksüeller veya homoseksüeller ömür boyunca fikirlerini değiştirmezler. ya adam fikrini değiştirmişse diyorum bende. bu adama ölünceye kadar biseksüel mi diyeceğiz şimdi. ben öncesinden bahsetmiyorum ki. o adam denedikten sonra bir yapmazsa ölünceye kadar homoseksüel veya biseksüel mi diyeceğiz onu diyorum. adam hayatının geri kalanını heteroseksüel olarak devam edecek. ve birileri ona cinsel yönelimini sorduğunda heteroseksüelim diyecek.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol