pierre woodman moderatör olsun kampanyası

odipus
ciddiye almaya değmez diye umuyorum ama kayıtsız kalamayacağım bu gevezeliğe. öncelikle yetkili mercilere diyorum ki, sakın ha! burada sayımız fazla değil. genel olarak da ortam güzel. eh kambersiz düğün olmaz, birkaç geveze, şamatacı, şımarık, trol vs. de olsun hadi herkesi nasıl zapt edeceksin, kafasındaydım. ancak bazı arkadaşlar son günlerde eşeğinkine kaçırmayı başardılar artık. o yüzden ne olacaksa olsun diyorum. ayrıntılara vakıf olmamakla birlikte xena vs. gibi yazarların gitmesine sebep zaten anonim olduğu için yüksek cesaret sahibi ve pervasız yüklenen yazar kişiler olduğunu düşünüyorum. gerçek hayatta edemeyeceğin lafları burda da söyleme! en basit kural bu olmalı. tadını kaçıranlar kimler işte açıkça düşündüğümü yazıyorum.

hataylı hakan ve kankası pierre(bkz: niyet ettim boşalmaya) (bkz: pierre woodman)
entrylerinden gördüğüm kadarıyla çarpık düşünce ve nefret suçuna yatkınlık bakımından (bkz: paradoks)ve (bkz: akibat)-hayret ki bu arkadaş bi de avukat olduğunu söylüyor-
son günlerde bunların kuyruğuna takılan (bkz: sperman)

tabii benzerlerinde çokça gördüğümüz üzere haksız olanlar çirkefçe atakta. iyiler defans yapıyor, insanlıklarını bozmadan cevap vermeye, konum almaya çalışıyorlar.
salya akıtanları el üstünde tutacaksak iyiler er geç gidecektir. bu böyle.
saygılar.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol