kaliteli erkek

okuryazar
Biraz ana kuzusudur. Annelerine düşkün erkeklerin eşlerine de benzer davrandıklarını gözledim. Kadına saygı duyar çünkü annesi öyle öğretmiştir.

Babası da kalitelidir. Sen sözlük okuyan kadın, ailesiyle tanışana kadar beraber olduğun erkeğin gerçek yüzünü göremezsin. 'Babasına bak oğlunu al' dünyasıdır bu. O hafif kambur, kel, aksaçlı adam sevgilinin 30 yıl sonra dönüşeceği halidir, iyice bak ona. Sevdin mi? He diyorsan, devam.

Şimdi iyi okullardan mezun en az 2 dil konuşur, çatal bıçak kullanmayı bilir, yakışıklı falan yazsam, kaç kadına düşecek öylesi. Gerçekçi olalım, az biraz ayıcıktır bizim adamlar, balık, kelle bunlar yenir elle der, öyle ıstakoz parçalamayı falan da bilmezler. Çoğu, masada patlıcan kebabını lavaş içine dürüm yapıp senin ağzına tıkmayı centilmenlik sayar.
O yüzden işin esasına inelim. Nasıl bir hayattan gelirseniz gelin, yanınızdaki erkek önce namuslu olsun. Bir erkeği kaliteli yapan cebinde kaç parası olduğu değil o parayı nasıl kazandığıdır.
Vardır öyle, üstünde 5 rakamlı fiyatlara alınmış takım elbiseler, ayakkabılar, sonra sohbetin bir yerinde çat diye adamın tekini nasıl tongaya düşürdüğünü, Basit bir malı üç katına çaktığını, parayı alıp uyduruktan bir iş yaptığını ballandıra ballandıra anlatır. Övünür bununla. Anladınız siz onu. En yakın çıkıştan Koşarak dağlara...

Son olarak kaliteli adam babana tanıştırırken utanmayacağın adamdır der, kaçarım.


bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol