az önce ortaya attığım teori. sürekli seks yapan erkek doyuma ulaşmıştır, artık yeni arayışlar içerisine girer. bu da kendisini parmaklattırmadan önceki son basamaktır.
çok seks yapan erkek vurdurur
Son basamak dediğimiz, sadece sürekli seks yapmış olması ve bu sebeple arayış içinde olması değildir. Aslında henüz doyuma ulaşmamış olmasıdır.
Bsg aq
İnsan doyumsuzluğu kaynaklı olabilitesi yüksek olan durum. Her haltı kadınla yemiş erkek bir süre sonra, lan ben bunu da ölmeden yapmalıyım diye düşünebilir. Bu durumdan önce bir erkeği vurmak, sonrasında muhtemelen vurdurmak gelecektir.
vurdurmaz ama yalatır
arabamı lan bu
Özellikle ünlüler söz konusu olduğunda bu geyik muhakkak döner. “Abi adamlar o kadar kadınla birlikte oluyor ki sonra farklı şeyler denemek istiyorlar”. Tüm ünlülerin, eğer varsa, biseksüel ve eşcinsel yönelimlerini açıklayan yegane argüman budur: abi adamlar doymuş artık birbirlerini sikiyorlar.
"vurmak", "vurdurmak" doğuştan gelir, sonradan olmaz...
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?