çirkin bir kadın olmak

peki karicigim
kadın olsam böyle olurdum abimcilerin başına gelmesi halinde üzülecekleri durum. ya da üzülmeyebilirler. nitekim her daim çıkar bir yol var.
cinsel psikolog
çirkin olduğu için trip yapmayan (kapris yapmayan) kadın görmedim.
dişine göre bir erkek bulup tribin dibine dibine vurmaya devam ediyorlar.
ayrıca TR'de çirkinsen bile yine kapında köle binlerce taliplin var.
TR'de çirkin olduğu için evlenemeyen kadın hiç duydunuz mu? ben duymadım
okuryazar
Çirkin olduğunu sanan kadındır.
Güvensiz ergenlik dönemleri geçince erkeklerin o kadar da seçici olmadığını öğrenir.
gods apostle
Gerçekten çirkin bir kadın olmak çok zor. Şirkette bir tane hanım abla var; cirkinlikten muzdarip 28 yaşında, Tabii bu kendi söylemi. Benim gözümde 55 falan. bu hanım abla finans departmanında, sürekli mini etek, tayt, file çorap giyen ama buna rağmen yüzüne bakilmayan, ofis erkekleri tarafından tercih edilip şehvet duyulmayan biri. TC'de yaşıyorsunuz, bir erkeğin partner olarak tek kriterinin nefes alması sayılan ülkede yüzünüze bakılmıyor, Hah öyle bir çirkinlik. Daha nasıl anlatabilirim ki...

8 Mart Dünya emekçi kadınlar günü'nde çiçek alamayan tek kadın oydu. Akşamına öyle sinirlenmiş ki bütün erkekler orospu çocuğu diye sitem etmiş yakın arkadaşlarına. Yakın arkadaşlarindan biri de benim cilvelestigim hatun olunca olayı bana anlattı. Durumuna Üzüldüm açıkçası ama durduk yere küfür yemek de hoşuma gitmedi. Önce üzüldüm sonra da umarım ömrün boyunca erkeksiz kalırsın şıllık dedim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol